Κρίσιμη μέρα για Αναστασίου
Η απολογία του Γιάννη Αναστασίου είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 30/10 και θα καταβληθεί προσπάθεια να τη γλυτώσει με πρόστιμο.
Για την Πέμπτη 30/10 είναι προγραμματισμένη η απολογία του προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου, ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague.
Στο υπερασπιστικό υπόμνημα που θα κατατεθεί από το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ θα χαρακτηριστούν ως ανυπόστατα τα όσα γράφονται στο φύλλο αγώνας περί εξύβρισης των διαιτητών.
Στόχος είναι να αποδομηθεί το κατηγορητήριο και να τιμωρηθεί ο Αναστασίου με χρηματικό πρόστιμο και όχι με απαγόρευση της παρουσίας του στους πάγκους.
Με βάση τους κανονισμούς μπορεί να του απαγορευτεί να εισέλθει στους αγωνιστικούς χώρους ακόμα και για έξι μήνες, ωστόσο αυτό είναι το ακραίο σενάριο. Η ανακοίνωση της ποινής αναμένεται εντός της ημέρας.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Αταμάν στη Βαλένθια - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο
- Παπαθεοδώρου: «Δεν συμφωνώ ότι θα είναι έγκλημα αν φύγει ο Μπενίτεθ» (vid)
- Παπαθεοδώρου: «Χρειάζεται... διερεύνηση - Κάτι τους είπε ο Γιαννακόπουλος στα αποδυτήρια»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Τζέιλεν Χορντ - Το ποσό του buy-out»
- Καυστική Θύρα 13: «Θα τα θυμόμαστε όλα αυτά...» (pic)
