Ούτε για πρόβατα και πιθήκους (pic&vid)

Ούτε για πρόβατα και πιθήκους (pic&vid)

Εντάξει. Κάποια στιγμή σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Και λες ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να απευθύνονται σε ανθρώπους κανονικούς. Με εγκέφαλο και σώμα ανθρώπου δηλαδή. Ούτε καν σε πιθήκους, γιατί και αυτοί έχουν μια λογική και μια κρίση. Ούτε καν σε πρόβατα διότι και αυτά τρώνε το σανό και τα χορταράκια τους. Αν τους σερβίρεις να φάνε πράσινο χαρτί αντί για χορτάρι θα το απορρίψουν.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τα γράφουμε όλα αυτά με αφορμή ένα άρθρο της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ», το οποίο προτάσσει τη φωτογραφία από τη φάση του Πέτριτς στις καθυστερήσεις του πρόσφατου ντέρμπι και έχει ως τίτλο «ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΡΙ Ή ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ;».

Ναι! Τέσσερις μέρες μετά τον αγώνα, την επομένη του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, οι… σκερβελέδες ανακάλυψαν φωτογραφία που δείχνει τον Πέτριτς να κάνει χέρι. Η οποία φωτογραφία βέβαια δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Ούτε με φωτομοντάζ. Προσπαθεί λοιπόν ο συντάκτης να πείσει τους αναγνώστες του ότι αυτό που όλοι είδαν από τις τηλεοράσεις και τους υπολογιστές τους μέσω βίντεο ήταν οφθαλμαπάτη.

Γράψαμε χθες περί «ερυθρόλευκων»… Γκέμπελς με αφορμή τη γέννησή του πραγματικού Γιόζεφ Γκέμπελς στις 29 Οκτωβρίου του 1897. Αλλά τι σχέση μπορεί να έχουν αυτοί με τον Γκέμπελς; Εκείνος ήταν πανέξυπνος και πανούργος, δυστυχώς για την ανθρωπότητα. Αυτοί είναι κενοί στο κεφάλι. Ντουβάρια…

Έτσι για την ιστορία, σας παραθέτουμε το βίντεο με μερικές από τις φάσεις που αδικήθηκε το «τριφύλλι» στο τηγάνι, όπου μπορείτε να δείτε και το… «χέρι» του Πέτριτς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Propaganda Stop

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News