"Ιβάνοβιτς, πόρομ πορόμ πομ πέρομ περόμ"

"Ιβάνοβιτς, πόρομ πορόμ πομ πέρομ περόμ"

Ο Ομπράντοβιτς επιστρέφει ξανά στο ΟΑΚΑ, όμως έρχεται ως αντίπαλος και ο Παναθηναϊκός επιβάλλεται να νικήσει τη Φενέρμπαχτσε, ενώ οι οπαδοί του πρέπει να πάνε κόντρα στο συναίσθημα…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αναμφίβολα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη αποδοχή στην οικογένεια του Παναθηναϊκού αυτή τη χρονική περίοδο.

Δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να τον αμφισβητήσει ή να μην έχει θετικό πρόσημο στο μυαλό του, όσον αφορά την προσφορά του Ζοτς στον Παναθηναϊκό, σε διάρκεια και σε ένταση.

Για αυτό, είναι λογικό ο Ομπράντοβιτς να είναι ο πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενέμπαχτσε στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ (21:30, Newspao.gr).

Ωστόσο, οι οπαδοί του Τριφυλλιού καλούνται να συνειδητοποιήσουν ότι το βράδυ της Πέμπτης, ο αγαπημένος τους είναι αντίπαλος και οι αγάπες πρέπει να τελειώσουν λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ.

Ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή, τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, έχει μία νέα ομάδα και χρειάζεται τη νίκη στην προσπάθεια του για την πρόκριση στο Top 16 της Euroleague.

Ίσως η καρδιά να έχει αντιρρήσεις, όμως η λογική επιβάλλεται να επικρατήσει και όλη η στήριξη και η θετική ενέργεια πρέπει να κατευθυνθούν στον Παναθηναϊκό και στον Ιβάνοβιτς…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

prasinanea

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News