Ανακοίνωσε Καρούντζο

Ανακοίνωσε Καρούντζο

Ανακοίνωσε Καρούντζο



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ξανά ο Διονύσης Καρούντζος.

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνούς περιφερειακού πολίστα για τον επόμενο χρόνο, με τον 30χρονο να επιστρέφει ύστερα από δέκα χρόνια στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα περιφερειακού, Διονύση Καρούντζου (ημ. γεν. 26-5-85).

Σε… γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο πρώην πολίστας του Εθνικού, που δέκα χρόνια μετά (τελευταία σεζόν του στο ‘τριφύλλι’ ήταν το 2004-05) θα φορέσει και πάλι το «πράσινο» σκουφάκι!

Ο 30χρονος περιφερειακός δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: «Είναι τεράστια η χαρά μου και δεν το κρύβω. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τα αγωνιστικά. Η έλευση του νέου προπονητή αλλάζει πολλά στην ομάδα από πλευράς φιλοσοφίας και τρόπου σκέψης, γιατί δεκαπέντε διαφορετικά μυαλά πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο, όπως σκέφτεται ο προπονητής για την υλοποίηση ενός κοινού στόχου».

Παράλληλα, ο «πράσινος» άσος έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Τριφυλλιού: «Είναι τρομερό να αγωνίζεσαι και να βλέπεις τόσο κόσμο δίπλα σου. Θέλουμε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού κοντά μας. Η διαφορά του κόσμου σε σχέση με άλλες ομάδες φάνηκε και πέρυσι που βοήθησε σημαντικά την ομάδα αλλά και όταν αγωνιζόμουν οχτώ χρόνια στη Βουλιαγμένη ένα club που δεν έχει κόσμο φαίνεται αυτό πάρα πολύ. Θέλουμε το κολυμβητήριο στα Ιλίσια να είναι γεμάτο από κόσμο και να γίνεται ‘πανικός’ πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια»!



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News