Το πείραγμα του Παππά στον Σλότερ
Στα εκπληκτικά ποσοστά του Έι Τζέι Σλότερ στάθηκε ο Νίκος Παππάς για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΟΑΚΑ.
Ο Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού, με σαφώς χιουμοριστική διάθεση τόνισε πως ο Αμερικάνος δεν μπορούσε να το… πετύχει με τίποτα, ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» περιόρισαν τα ατού των Τούρκων, ενώ έδωσε το… σύνθημα για τη συνέχεια.
«Ξέραμε ότι έχει πλούσιο ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες η Φενέρ. Έπρεπε να περιορίσουμε κάποια ατού τους. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και ικανοί στα τρίποντα και πήραμε τη νίκη», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Ερωτηθείς για τα μεγάλα ποσοστά στα τρίποντα, ο διεθνής άσος, ανέφερε με χιούμορ: «Ο Σλότερ δεν μπορούσε να το πετύχει με τίποτα… Είχαμε σε καλή μέρα μερικούς παίκτες, όπως ο Σλότερ και ο Φώτσης. Στο επόμενο μπορεί να μην μπούμε δυνατά στο τρίποντο αλλά πρέπει μέσα από την άμυνά μας να παίρνουμε τα παιχνίδια».
Τέλος, για την συνέχεια, σχολίασε: «Πρέπει να συνεχίσουμε, ήταν καλή νίκη ψυχολογίας και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Περιμένω επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό για Φρουκ»
- Παναθηναϊκός, Κύπελλο: Και τώρα ο ΠΑΟΚ - Πότε θα γίνουν τα ματς, οι έδρες
- Παναθηναϊκός - Άρης 3-0: Τα γκολ και τα highlights (vid)
- «Ενδιαφέρεται για τον Νόα Άλεν ο Παναθηναϊκός»
- Ποιος είναι ο Ιάσωνας Νεμπής που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
