Παρών στην Τούμπα

Παρών στην Τούμπα

Η ποινή των δέκα ημερολογιακών ημερών που επιβλήθηκε στον Γιάννη Αναστασίου είχε ισχύ από την ώρα που βγήκε η απόφαση αλλά ο διαιτητής δεν την γνώριζε για να την εφαρμόσει και ο κόουτς τα “πράσινων” θα χάσει μόνο το ματς με τον Ατρόμητο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σύμφωνα με το άρθρο 33, παράγραφο 4α του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, οι τιμωρίες «εκτίονται από την ημέρα έκδοσης της απόφασης με την οποία επιβάλλεται η ποινή».

Δηλαδή η τιμωρία τέθηκε σε ισχύ από σήμερα Πέμπτη άσχετα αν αυτό δεν εφαρμόστηκε στην περίπτωση του Έλληνα τεχνικού των «πράσινων» για την αναμέτρηση της Λεωφόρου.

Στον Παναθηναϊκό, η απόφαση – που ανακοινώθηκε στο επίσημο site της διοργανώτριας στις 5.46 μ.μ. – κοινοποιήθηκε πριν από το παιχνίδι, που είχε ώρα έναρξης στις 7.30 μ.μ. Δεν συνέβη το ίδιο και με τον διαιτητή της αναμέτρησης Γιώργο Δασκαλόπουλο, που δεν γνώριζε την απόφαση. Άρα, ενώ ήταν σε ισχύ η ποινή βάσει του πειθαρχικού κώδικα, δεν υπήρχε κάποιος να την εφαρμόσει!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, λοιπόν, θα «χάσει» το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στη Λεωφόρο , αλλά οριακά θα καθίσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας με τον ΠΑΟΚ στις 9 Νοεμβρίου στην Τούμπα, καθώς το 10ήμερο εκπνέει την προηγούμενη μέρα, δηλαδή το Σάββατο 8 Νοεμβρίου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News