Έρχεται... πρόστιμο για Σλότερ!

Έρχεται... πρόστιμο για Σλότερ!

Διαβάστε για ποιο λόγο η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξετάζει το ενδεχόμενο να τιμωρήσει τον Έι Τζέι Σλότερ με χρηματικό πρόστιμο καθώς και έξτρα ατομικές προπονήσεις πριν και μετά τις προπονήσεις της ομάδας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όπως γνωρίζετε, ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε τον χθεσινό αγώνα κόντρα στη Φενέρ έχοντας 23 πόντους με 7/10 τρίποντα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, Ιβάνοβιτς και διοίκηση ήταν έντονα προβληματισμένοι και προσπαθούσαν να βρουν τι πήγε στραβά και ο Σλότερ… έχασε τρία σουτ. Έτσι λοιπόν, ύστερα από συσκέψεις επί συσκέψεων, σκέφτονται να του επιβάλλουν πρόστιμο καθώς και παραπάνω ώρες προπόνησεις, στις οποίες ο Αμερικανός θα σουτάρει… από το σπίτι του!

ΥΓ: 1) Φυσικά και το άρθρο είναι χιουμοριστικό για όσους τρέξουν να… “κράξουν”.

2)”Άπειρος”, “δεν κάνει για Ευρωλίγκα”, “ποιος Σλότερ;”, “γελάει ο κόσμος με τις μεταγραφές του Τράκη” ήταν κάποια από τα σχόλια που διαβάζαμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι. Οι απαντήσεις έρχονται. Και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα!

3) Τώρα που το σκέφτομαι, ένας ακόμα λόγος για να επιβληθεί πρόστιμο σε όλους τους παίκτες του Εξάστερου καθώς και στον Ιβάνοβιτς είναι ότι δεν επαληθεύουν τις προβλέψεις των… ειδικών του πληκτρολογίου. Δε γίνεται να πηγαίνετε κόντρα στις προβλέψεις των “Αϊνστάιν” κύριοι! Ποιοι νομίζετε ότι είστε;


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Νικόλας Φλωράτος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News