Πειθαρχική δίωξη σε Παναθηναϊκό και Αλαφούζο

Πειθαρχική δίωξη σε Παναθηναϊκό και Αλαφούζο

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στον πρόεδρό της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

α σχόλια που έκανε μέσω Twitter ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, κατά του τέταρτου διαιτητή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Ηλία Σπάθα, προκάλεσαν την άσκηση πειθαρχικής δίωξης από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στον πρόεδρό της, Γιάννη Αλαφούζο, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3), 25 (παρ. 1 και 4) και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (σχόλια στα social media για τον Ηλ. Σπάθα)».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News