Κύριε Παπαδογιάννη, ποια η γνώμη σας για τη λέξη "ΞΕΦΤΙΛΑ"

Κύριε Παπαδογιάννη, ποια η γνώμη σας για τη λέξη "ΞΕΦΤΙΛΑ"

Πως μπορεί ένας από τους καλύτερους μπασκετικούς δημοσιογράφους να φτάσει στον πάτο μέσα σε μια εβδομάδα; Η απάντηση παρακάτω…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αρκετός κόσμος δεν πίστευε όσα διάβαζε από το Νίκο Παπαδογιάννη μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μπάγερν την προηγούμενη εβδομάδα.

Τη στιγμή που όλοι είδαν πως ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ καλός, αλλά λόγω απειρίας (λογικό) ηττήθηκε στο τέλος, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έβγαλε συμπέρασμα:

“Μόλις δυόμισυ χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία σε ευρωπαϊκό ημιτελικό, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να γίνει Μπάγερν του μπάσκετ: μια ομάδα αξιόμαχη και επικίνδυνη, αλλά με χαμηλό για τα δεδομένα του ταβάνι και με φιλοδοξίες που εξαντλούνται στην ευπρόσωπη παρουσία. Καλός, αλλά λίγος. Προσανατολισμένος στις εντός των τειχών εχθροπραξίες, όπως ο αντίστοιχος του ποδοσφαίρου. ‘Η μήπως δεν είναι έτσι; Σας άρεσε αυτό που είδατε χθες στη Γερμανία;”.

Θλίψη για αυτόν τον άνθρωπο που έφτασε πολύ ψηλά, αλλά πλέον τον πήρε η κατηφόρα…

Για να συνεχίσουμε όμως… Η νίκη επί της Φενέρ δεν έδωσε την ευκαιρία στον Παπαδογιάννη να συνεχίσει να πετάει… λίθους και προσπαθώντας να μαζέψει κανένα κλικ, είπε να κάνει κωλοτούμπα:

“Η ομάδα δουλεύει σωστά, έχει σαφείς ρόλους και κατευθύνσεις, βάζει κατά μέσο όρο 83,3 πόντους όπως ταιριάζει σε δημιούργημα του Ιβάνοβιτς, ενσωματώνει σιγά σιγά τους νεώτερους σε ηλικία παίκτες της (ιδίως τον θαυμάσιο Γιάνκοβιτς), βγάζει στο γήπεδο ενέργεια αλλά και πατροπαράδοτο know-how. Και περιμένει την επιστροφή των Μαυροκεφαλίδη, Νέλσον για να ολοκληρώσει το παζλ.”

Κύριε Παπαδογιάννη το “Είναι προφανές, ότι υποτιμήσαμε βάναυσα τον Παναθηναϊκό εμείς οι φωτεινοί παντογνώστες του ρεπορτάζ” δε σας σώζει!

Ρίξατε μια… ζαριά γκρίνιας και διχασμού την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά… χάσατε!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News