Καταγγελία Χ. Κοντού για Καραπαπά!

Καταγγελία Χ. Κοντού για Καραπαπά!

Καταγγελία σε βάρος του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε ο Χρήστος Κοντός για επεισόδιο πριν το ντέρμπι στο Φάληρο!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μεταξύ άλλων, η έγγραφη καταγγελία του Χρήστου Κοντού αναφέρει:

«Αξιότιμε κύριε Εισαγγελέα,

Με την παρούσα επιθυμώ να σας γνωστοποιήσω τα πραγματικά περιστατικά της απρόκλητης υβριστικής και εκφοβιστικής επίθεσης που δέχθηκα στις 26 Οκτωβρίου 2014 από τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κωνσταντίνο Καραπαπά, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» περίπου δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ήμουν διαπιστωμένος από τη ΝΕΡΙΤ για να μεταδώσω ραδιοφωνικά τον αγώνα για λογαριασμό του Α’ Προγράμματος και για να κάρνω ρεπορτάζ για τις ανάγκες της τηλεοπτικής εκπομπής «Αθλητική Κυριακή». Περί ώραν 17:30 βρισκόμουν στο χώρο της αίθουσας Τύπου, όταν αντιλήφθηκα ότι το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού πλησίαζε στο γήπεδο. Κατευθύνθηκα τότε προς την εξωτερική είσοδο των αποδυτηρίων όπου θα γινόταν σε λίγα λεπτά η αποβίβαση των μελών της αποστολής και την ώρα που πλησίαζα στο συγκεκριμένο χώρο, έγινα αντιληπτός από τον κ. Καραπαπά. «Τι θέλει αυτός εδώ ρε;» ήταν η πρώτη του αντίδραση και εν συνεχεία πλησιάζοντάς με, μου είπε: «Κύρε Κοντέ, γυρίστε πίσω, δεν έχετε δικαίωμα να βρίσκεστε εδώ».

Γύρισα αδιαμαρτύρητα και αρχίσαμε να βαδίζουμε δίπλα – δίπλα προς την αίθουσα Τύπου. «Να πάτε στα δημοσιογραφικά θεωρεία, εκεί είναι η θέση σας», μου είπε. «Θα πάω αργότερα, προς το παρόν θα παραμείνω λίγο ακόμα στην αίθουσα Τύπου», του απάντησα, προσθέτοντας αμέσως μετά: «Αλήθεια, γιατί αυτή η απαγόρευση; Πρώτη φορά βλέπετε δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία να καλύπτουν την άφιξη μιας αποστολής σε γήπεδο;». «Ναι ρε, σ’ αυτό το γήπεδο πρώτη φορά», μου είπε σε επιθετικό τόνο και του απάντησα με ένα επιφώνημα τύπου «αχα».

Αμέσως γύρισε, κόλλησε το πρόσωπό του στο δικό μου με έντονο τρόπο, αλλά χωρίς να με κτυπήσει, και σπρώχνοντάς με με το σώμα του, άρχισε να με εξυβρίζει και να με απειλεί με εκφράσεις όπως «ειρωνεύεσαι ρε μου…νο;», «ήλθες εδώ για να προκαλέσεις», «θα σε γαμ… παλιόπ…», «κωλ…δα», «αρ…δι», «κα…λη» κλπ.

Αντέδρασα ψύχραιμα κοιτώντας τον απλώς, χωρίς να κάνω κίνηση να του επιτεθώ ή να του ανταπαντήσω, λέγοντάς του μόνο στην αρχή ότι «δεν σε ειρωνεύομαι» και ρωτώντας τον «πώς προκαλώ;», για να πάρω την απάντηση εν μέσω ύβρεων ότι «και μόνο που είσαι εδώ προκαλείς κα…λη!».

Λόγω της εντάσεώς του, το περιστατικό έγινε άμεσα αντιληπτό από έναν αξιωματικό της αστυνομίας που ήταν στον ίδιο χώρο, ο οποίος συνεπικουρούμενος από ένα δύο ακόμα αστυνομικούς και έναν securityτου γηπέδου, μπήκε στη μέση να μας χωρίσει».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News