Αυτόν ψάχνει ο Παναθηναϊκός, δεν απασχολεί ο Ντιόπ

Αυτόν ψάχνει ο Παναθηναϊκός, δεν απασχολεί ο Ντιόπ


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση ενός έτοιμου χαφ. Ποια ακριβώς θέση παίζει και τι χαρακτηριστικά θα έχει;

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τελειώσει την μεταγραφική του ενίσχυση παρότι από αρκετά νωρίς, σε σχέση με άλλες χρονιές, έχει ανακοινώσει παίκτες (Εσιέν, Τελάντερ, Σάντσεθ, Γιαννακόπουλος, Λουντ, Καλτσάς, Βέμερ) που απαρτίζουν το ρόστερ του.

Οι πράσινοι θέλουν ακόμα έναν παίκτη για τη μεσαία τους γραμμή που θα μπορεί να παίζει δίπλα στον Μάικλ Εσιέν χωρίς πρόβλημα.

Ο Γιάννης Αναστασίου και όλο το επιτελείο του τριφυλλιού είναι στην αναζήτηση ενός παίκτη box to box που θα μπορεί να βοηθήσει και αμυντικά και επιθετικά.

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει περιπτώσεις παικτών, αλλά μέσα σε αυτούς δεν είναι ο Ντιόπ και κινείται προς έναν ποδοσφαιριστή σαν το στυλ του Αμπέιντ. Δηλαδή να έχει και δημιουργικές ικανότητες και ανασταλτικές.

Στο πράσινο στρατόπεδο βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, αλλά δεν είναι σε προχωρημένο επίπεδο ώστε κάποιος από τους υποψήφιους να κλείσει άμεσα (εντός των προσεχών ωρών) μιας και δεν το βιάζονται το θέμα για να μην την… πατήσουν.

 Το τριφύλλι θέλει να δουλέψει πολύ πάνω σε αυτή τη μεταγραφή ώστε να του «βγει» και δεν είναι αυτοσκοπός ο ποδοσφαιριστής που θα επιλεγεί ως «8άρι» να αγωνιστεί στα παιχνίδια με την Καμπάλα. Άλλωστε, δεν θέλει ενίσχυση για να αποκλείσει στα πλέι οφ του Europa League την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν.

Ο Παναθηναϊκός είναι στην αναζήτηση ενός έτοιμου χαφ, καθώς δεν επιθυμεί να χρειαστεί χρόνος ώστε αυτός να μπει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Έτσι θα πρέπει να είναι πολύ καλά και από πλευρά φυσικής κατάστασης.

 Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των πολλών ευκαιριών, αφού αν κάποιος ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από την ομάδα του είναι πιο εύκολο να πει το «ναι» προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αλλά και ο σύλλογος που ανήκει να δώσει πιο εύκολα την συγκατάθεση του για αποχώρηση ακόμα και με μειωμένες, από τις αρχικά, οικονομικά απαιτήσεις.

Οι πράσινοι έχουν ήδη εντοπίσει περιπτώσεις και τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν περισσότερες εξελίξεις επί του θέματος…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News