Η Super League ξεκίνησε

Η Super League ξεκίνησε


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Το φιλικό Ολυμπιακός-Μπεσίκτας προσφερόταν για ποικίλα συμπεράσματα. Ακόμα και για το ελληνικό διαιτητικό τρίο που πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα έστειλε μήνυμα στον Ελληνα φίλαθλο πως τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Θα μπορούσε να ήταν ένα ακόμα διεθνές φιλικό παιχνιδι που θα περνούσε απαρατήρητο διαιτητικά. Όπως το Παναθηναϊκός-Ουντινέζε ή το ΑΕΚ-Σεβίλλη.

Ωστόσο το Ολυμπιακός-Μπεσίκτας έμοιαζε εν πολλοίς, με έναν αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος.

Διότι έγινε σε ελληνικό έδαφος, με Έλληνες διαιτητές και κατά σύμπτωση με μια αντίπαλο που παίζει κι εκείνη σε πρωτάθλημα που ονομάζεται Super League!

Οπότε στην πράξη δεν είχε τίποτα να… ζηλέψει από όσα συμβαίνουν κάθε Κυριακή στην ελληνική Super League.

Πέρα από τα καθαρά αγωνιστικά συμπεράσματα που έβγαλαν προπονητές και φίλαθλοι υπήρχαν και οι διαιτητικές παραφωνίες οι οποίες πέρασαν στα ψιλά από τα ελληνικά media…

Κι αν δεν ήταν ελληνικό το τρίο κανείς δεν θα είχε δώσει σημασία. Ούτε προφανώς ο προπονητής της Μπεσίκτας που ήταν έξαλλος στις δηλώσεις του για τη διαιτησία του αγώνα. Σε ένα φιλικό παιχνιδι…

Αναλυτικά:
-Στο 69′ ο Ουισάλ παίρνει την κεφαλιά, ο Μπουχαλάκης κάνει χέρι και οι Τούρκοι ζητούν πέναλτι. Ο Τριτσώνης αλλά και ο βοηθός δείχνουν να συνεχιστεί το παιχνιδι.

-Στο 89′ και με το σκορ 1-1 ο Ντοσεβί τραβάει τον Ραμόν Μότα ο οποίος πέφτει στο έδαφος και στη συνέχεια ανατρέπει τον Γάλλο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού. Ο Βοηθός Ακρίβος που ελέγχει τη φάση δεν σηκώνει τη σημαία για φάουλ και ο Τριτσώνης καταλογίζει πέναλτι.

Είναι ένας διεθνής φιλικός αγώνας και μάλιστα απέναντι σε… Τούρκους λόγος για να αναλυθεί η διαιτησία; Σε καμια περίπτωση!

Εκτός αν αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα της ΚΕΔ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που ξεκινά σε 12 μέρες. Εκεί και μόνο θα φανεί αν οι διαιτητές θα συνεχίσουν στις ράγες της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης που διέφθειρε το ποδόσφαιρο σαν να μην πέρασε μια μέρα ή αν οι Έλληνες φίλαθλοι θα δουν κάτι διαφορετικό…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News