"Να είμαστε ομάδα"

"Να είμαστε ομάδα"

Η ομαδική δουλειά θα φέρει… καρπούς στον Παναθηναϊκό, όπως υποστήριξε ο Ντάνιελ Πράνιτς, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αρχικά, για την ανάδειξή του ως MVP, ο έμπειρος άσος, ανέφερε: «Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο. Ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Ήταν μια καλή νίκη για μας μέσα από την ομαδική προσπάθεια. Αξίζουν συγχαρητήρια και στους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ».

Αναφορικά με το γεγονός πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι Πέτριτς, Μπεργκ και Μέντες μπορούν να αποτελέσουν παραδείγματα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, απάντησε: «Σίγουρα μετράει η εμπειρία. Για μένα δεν παίζει ρόλο η ηλικία στο ποδόσφαιρο. Όπως είπα και πριν, πρέπει να είμαστε ομάδα. Αυτή η ομαδική προσπάθεια φάνηκε σήμερα και ελπίζω να συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι και ακόμα καλύτερα και στο μέλλον».

Σε ερώτηση για τη προσωπική του απόδοση και την… διαχείρισή του από το τεχνικό τιμ, ούτως ώστε να είναι έτοιμος στα κρίσιμα ματς των «πράσινων», ο Ντάνιελ Πράνιτς, σχολίασε: «Δεν σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο και δεν θέλω να περιαυτολογώ. Αυτό είναι δική σας δουλειά να κρίνετε αυτά που βλέπετε στον αγωνιστικό χώρο».

Τέλος, για τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν με την Αϊντχόφεν και τον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Κάθε αγώνας είναι σημαντικός για μας. Στην αρχή χάσαμε έδαφος, αλλά για να μπορέσουμε να μείνουμε κοντά στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς στον αγώνα της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη. Θέλουμε τους βαθμούς και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News