Αλλάζει... όνομα ο Σφαιρόπουλος

Αλλάζει... όνομα ο Σφαιρόπουλος

******Ο Ολυμπιακός οδηγήθηκε στη λύση του Γιάννη Σφαιρόπουλου ως αντικαταστάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα. Άργησε λίγο βέβαια αλλά τα κατάφερε.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

******Έπρεπε να έρθει η «φάπα» από την Κηφισιά, το μπάχαλο με τον Σούλη Μαρκόπουλο, το οποίο προκάλεσαν μόνα τους τα… «καλά παιδιά του ελληνικού μπάσκετ», οι «χυλόπιτες» από Τζόρτζεβιτς, Κατσικάρη και λοιπούς ανά την Ευρώπη προπονητές καθώς και η τραγική εμφάνιση κόντρα στη Νεπτούνας (την οποία η Ζαλγκίρις συνέτριψε) ώστε να αποφασίσουν να πάρουν τον Σφαιρόπουλο.

******Βασικά κρίμα γιατί πάλι υποβαθμίστηκε ο… αγαπημένος μας ο Μίλαν ο Τόμιτς.

******Πάντως, δεν ήταν εναλλακτική λύση ο Σφαιρόπουλος για τον Ολυμπιακό αλλά η τελευταία των τελευταίων. Και αυτό φαίνεται από όλα τα παραπάνω που σας αναφέραμε.

******Οι ίδιοι οι «ερυθρόλευκοι» διοικούντες κορόιδευαν σε… κύκλους τους τον Έλληνα τεχνικό. Βέβαια και τον Μπαρτζώκα τον κορόιδευαν στα μέσα της χρονιάς που πήραν τελικά το ευρωπαϊκό. Μετά τον αποθέωναν και αργότερα τον έδιωξαν αφού πρώτα τους είχε ξεφτιλίσει πολλάκις ο Παναθηναϊκός.

******Οπότε, ο Σφαιρόπουλος είναι ήδη «καμένο χαρτί». Οι ίδιοι το έχουν κάψει. Και θα έρθει ο Παναθηναϊκός να το φυσήξει για να σκορπίσει τις στάχτες του στον άνεμο. Απλά πράγματα.

******Δε λέμε, σοβαρός άνθρωπος ο Σφαιρόπουλος. Καλοντυμένος, προσεγμένος και με καλές δημόσιες σχέσεις. Αλλά δεν γλιτώνει με τίποτα. Σύντομα θα γίνει… Σφαλιαρόπουλος από τις… «φάπες» που θα φάει και αυτός από τον Παναθηναϊκό.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Εξάστερα-leoforos.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News