Ταπεινός, παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, ωστόσο τόνισε ότι ο χρόνος θα δείξει τι μπορούν να καταφέρουν οι “πράσινοι”.
“Δεύτερη νίκη για εμάς το σημαντικό είναι οι βαθμοί που θέλαμε και πήραμε με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αυτό για εμάς ήταν μια πίεση και ζητούσαμε πάση θυσία τους βαθμούς. Το καταφέραμε και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Σκύβουμε το κεφάλι ταπεινά, δουλεύουμε και ο χρόνος θα δείξει τι θα καταφέρουμε” είπε αρχικά ο τεχνικός του Τριφυλλιού.
Για την απουσία του κόσμου ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος σχολίασε: “Αν δεν υπάρχουν οπαδοί, το αλατοπίπερο δηλαδή, αν δεν υπάρχει αυτή η ένταση για εμάς, όλοι δεν αισθανόμαστε ωραία να ακούμε τις φωνές σε ένα άδειο γήπεδο. Πόσο μάλλον στην Κυψέλη που οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δημιουργούν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού Νέστρουπ - Ακολουθούν υπογραφές
- Ερώτηση σε Γιασικεβίτσιους για μηνύματα «μην αφήσετε τον Ολυμπιακό να κερδίσει στο γήπεδό μας»
- «Ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό - Οι πρώτες επικοινωνίες»
- Άκυρος... συναγερμός: Τι ισχύει για Νέστρουπ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Τζόρτζ Μπάλντοκ: Καμπάνα του ΕΣΡ σε Λιάγκα και Κουτσελίνη
