Έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει από φέτος

Έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει από φέτος

Ο νεαρός Χαραλαμπόπουλος ήταν πολύ αεράτος στα Τρίκαλα, στην πιο μεστή του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα, μετά τα «όργια» του καλοκαιριού στο Ευρωμπάσκετ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος -πρώτη φορά φέτος- έδωσε μικρή γεύση του πολύπλευρου ταλέντου του, παίζοντας κάτι λιγότερο από 12 λεπτά στα Τρίκαλα.

Ο μικρός (που το καλοκαίρι έκανε όργια με την Εφήβων) με 7 πόντους, 5 ριμπάουντ και μια αυτοκρατορική τάπα έδωσε το δικαίωμα στον κόουτς να χαμογελά, άλλωστε η εξέλιξή του είναι στοίχημα που έχουν χρεωθεί Ιβάνοβιτς-διοίκηση που σε πείσμα αρκετών δεν προχώρησαν στην απόκτηση «τριαριού» το καλοκαίρι δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον μπόμπιρα.

Μολις 17 ετών, νιώθοντας ότι ο κόσμος περιμένει πολλά απ’ αυτόν έδειχνε φουλ αγχωμένος όποτε πατούσε παρκέ. Στη Ρόδο το κάρφωμά του σε εκδήλωση αιφνιδιασμού μετά από baseball πάσα του Λευτέρη Μποχωρίδη αντιμετωπίστηκε από τον πράσινο πάγκο σαν επίτευξη… γκολ!

Ο Χαραλαμπόπουλος -ως ο «βενιαμίν» με την μεγαλύτερη προοπτική γρήγορης ανάδειξης σε σχέση με Κόνιαρη, Λούντζη, Διαμαντάκο, Παπαγιάννη- «προστατεύεται» απ΄ όλους.

Από εκείνον εξαρτάται αν θα εκμεταλλευτεί τον χώρο που του έδωσε ο Εξάστερος για να δείξει τι ψάρια πιάνει. Τόσο καιρό με Ματσιούλις, Μπράμο, Γιάνκοβιτς μπροστά του ο «ζερβοκουτάλας» μικρός ήταν αδύνατον να αισθανθεί σημαντικός, αλλά μ’ όσα είδαμε και διαβάσαμε γι αυτόν με αφορμή όσα έκανε στο τελευταίο Eurobasket u-18 είναι θέμα χρόνου να διεκδικήσει σεβαστό χρόνο!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

panathinaikos24

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News