"Δεν είμαι και ο Σνάιντερ"

"Δεν είμαι και ο Σνάιντερ"

Ο Νταβίντ Μέντες εξέφρασε την επιθυμία να δείξει τις ικανότητες στους Ολλανδούς φιλάθλους στο ματς με την Αϊντχόφεν, ενώ αναφέρθηκε με ιδιαίτερο χιούμορ σε όσα έχει πετύχει στην καριέρα του.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αναλυτικά…

“Εάν θα έχανα και αυτό το παιχνίδι, θα είχα τρελαθεί τελείως. Αυτή είναι η πέμπτη μου σεζόν στο εξωτερικό και για πρώτη φορά έχω τη δυνατότητα να παίξω κόντρα σε μία ολλανδική ομάδα. Χαίρομαι που θα μπορώ να δείξω ξανά τις ικανότητες του στους Ολλανδούς φιλάθλους”.

Κατόπιν, εξήγησε τους λόγους που οι Ολλανδοί φίλαθλοι έχουν χάσει τα ίχνη του τα τελευταία χρόνια: “Στην ολλανδική τηλεόραση δεν παίζει το ποδόσφαιρο της Αυστρίας και το ενδιαφέρον για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μικρό. Όμως, παίζω για τον εαυτό μου και όχι για να με βλέπουν οι άλλοι. Είμαι χαρούμενος και απολαμβάνω την παρουσία μου στην Αθήνα. Εδώ το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο ευγενές και έχει πολύ συναίσθημα. Η ζωή είναι υπέροχη. Το συμβόλαιο μου έχει διάρκεια για άλλη μία σεζόν και σκοπεύω να την εξαντλήσω. Τότε θα είμαι 33 και ίσως να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε ακόμα ένα πρωτάθλημα”.

Ωστόσο, έδωσε ρέστα όταν αναφέρθηκε στην καριέρα του, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό ξεκαθατίζοντας πως δεν πρόκειται να σφυρίξει τη λήξη της: “Έγινα πρωταθλητής στην Ολλανδία με την Άλκμααρ και πέτυχα το ίδιο με τη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία. Έχω πανηγυρίσει το Κύπελλο στην Ελλάδα και στην Αυστρία, ενώ αγωνίστηκα και στην Εθνική Ολλανδίας. Ίσως να ήθελα μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά είμαι χαρούμενος με όσα έχω πετύχει. Δεν είμαι ένας ποδοσφαιριστές με ιδιαίτερες ικανότητες, όπως ο Γουέσλι Σνάιντερ. Για κάθε έναν παίκτη με τα δικά μου προσόντα, υπάρχουν άλλοι δέκα με τα ίδια. Πάντα προσπαθούσα με τη δουλειά να διατηρούμαι στο υψηλότερο επίπεδο και νομίζω πως τα έχω καταφέρει καλά”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News