Τα καρφιά του Ρουκάβινα...

Τα καρφιά του Ρουκάβινα...

Τα καρφιά του Ρουκάβινα...



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Άντε Ρουκάβινα θυμήθηκε τις μέρες του στον Παναθηναϊκό και τους τρομερούς πόνους που τον ταλαιπωρούσαν.

Ήρθε στην Ελλάδα ως ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες. Ο Άντε Ρουκάβινα μίλησε στο sibenskiportal, θυμήθηκε τις καλές μέρες στον Παναθηναϊκό, αλλά και τις δυσκολίες στη συνέχεια, πριν τελικά ο Νίκος Νιόπλιας του δείξει την πόρτα της εξόδου

«Η πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα ήταν μία εξαιρετική περίοδος. Επικρατεί μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο ποδόσφαιρο και η πίεση πριν από τα διάσημα ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, είναι απίστευτη. Στην πρώτη μου σεζόν είχα 36 συμμετοχές και σκόραρα 10 γκολ. Τα προβλήματα άρχισαν τη δεύτερη σεζόν. Ήρθε ένας άλλος προπονητής, ο οποίος συμπαθούσε περισσότερους κάποιους άλλους παίκτες και μετά ακολούθησε ο τραυματισμός μου.

Για τέσσερις μήνες δεν ήξερα τι είχα. Με υπέβαλλαν στη συνηθισμένη αποθεραπεία, αλλά, οι πόνοι δεν μου περνούσαν. Άλλοι μου έλεγαν ότι όλα είναι στο κεφάλι μου και μερικοί μου έλεγαν να παίξω. Κάθε μέρα σφάδαζα από τον πόνο και ήξερα τι ήταν. Νύχτα παρά νύχτα ξυπνούσα από τον τρομερό πόνο στον οπίσθιο μηριαίο», είπε ο Κροάτης.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News