Ο διαιτητής με ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Ο Σταύρος Τριτσώνης του Συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκος στην Τούμπα την Κυριακή (9/11, 19:30)
Το Σταύρο Τριτσώνη του συνδέσμου Αθηνών όρισε η ΚΕΔ να διευθύνει το ματς της Κυριακής (9/11, 19:30) μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για την 10η αγωνιστική της Super League. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) και τέταρτος ο Μιχάλης Κουκουλάκης.
Θυμίζουμε πως ο Τριτσώνης ήταν διαιτητής στο παιχνίδι με την Καλλονή, στο οποίο δεν έλειψαν τα όργια…
Συγκεκριμένα, έκλεισε τα μάτια σε ξεκάθαρη αποβολή του τερματοφύλακα της ομάδας της Λέσβου, Χογκ και στο αεροδρόμιο παραδέχθηκε ότι υπήρχε παράβαση….
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Δηλώσεις Αταμάν: «Τελικός με Μονακό» - Τι ζήτησε από τον κόσμο
- «Οι εκρήξεις Γιαννακόπουλου και όχι η εγκληματική διαιτησία...» - Η αναδημοσίευση του DPG (pic-vid)
- Παναθηναϊκός: «Βιάστηκε» με Τεττέη ο Μπενίτεθ
- Ραπτόπουλος: «Αυτό έχω μάθει για τη σχέση Αλαφούζου-Μπενίτεθ»
- Λάζαρος: «Ο Μπαλντίνι είπε στον Αλαφούζο για τον Μπενίτεθ ότι "ίσως έκανα λάθος"»
