Γι' αυτό γύρισε!

Γι' αυτό γύρισε!

Τριάντα μήνες «άντεξαν» χωριστά ο Παναθηναϊκός και ο Σωτήρης Νίνης! Ο,τι δεν έγινε το καλοκαίρι -ελέω Αμπέντ- ολοκληρώθηκε χθες, με τον 24χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό να γυρίζει στην ομάδα που τον ανέδειξε και στην οποία έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο στα 16,5 του χρόνια!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η επιμονή στο «κυνήγι» της επιστροφής του Αλγερινού μέσου της Νιουκάστλ, η διάθεση του παίχτη να βρει ομάδα στο εξωτερικό αλλά και οι επιφυλάξεις του Γιάννη Αναστασίου (προτιμούσε πιο έτοιμο μέσο και με μεγαλύτερη συμμετοχή στην ανασταλτική λειτουργία) κράτησαν σε απόσταση τις δύο πλευρές το περασμένο καλοκαίρι.

Ο ερχομός του Τάκη Φύσσα, που κι εκείνος είχε επιστρέψει, ως ποδοσφαιριστής, στον ΠΑΟ, όπως και οι Καραγκούνης, Σεϊταρίδης, Κοτσόλης κ.ά., αναθέρμανε την υπόθεση προς το τέλος Αυγούστου αλλά ούτε τότε ξεπεράστηκαν τα παραπάνω «εμπόδια».

Ο Νίνης περίμενε μάταια πρόταση από την Ιταλία ή την Ισπανία, ενώ οι κρούσεις από ομάδες της Ινδίας και της Ολλανδίας, καθώς και από λεγόμενους μικρομεσαίους συλλόγους της χώρας μας τον άφησαν ασυγκίνητο.

Ο Τ. Φύσσας, που δεν έκρυψε ποτέ την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες του Νίνη και πιστεύει ότι ο ΠΑΟ πρέπει να δώσει ευκαιρίες σε δικά του παιδιά, έκρινε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για την επιστροφή του παίχτη και έκανε τη σχετική εισήγηση.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News