Πέταξε για Ισπανία ο Παναθηναϊκός
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι της Τρίτης (11/08), ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Ισπανία όπου την Τετάρτη (12/08) θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ.
Χωρίς τον Ράσμους Τελάντερ, που θα είναι ωστόσο έτοιμος για τα ματς με την Καμπάλα, έφυγε για την Ισπανία ο Παναθηναϊκός.
Οι «πράσινοι» έφτασαν αρκετή ώρα πριν από την πτήση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει στην αποστολή 21 παίκτες.
Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, με τον Σάντσεθ να… κλέβει την παράσταση στα πειράγματα. Ο Ισπανός έδειχνε σε τρομερή κατάσταση, έχοντας απίστευτη όρεξη και βάζοντας στο… στόχαστρο τους συμπαίκτες του, φτιάχνοντας έτσι το κλίμα στην αποστολή της ομάδας.
Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να φτάσει το απόγευμα στη Βιτόρια κι από εκεί θα πάει στο Σαν Σεμπαστιάν για το αυριανό φιλικό με τη Σοσιεδάδ.
Ο αγώνας, που θα γίνει στο «Ανοέτα» θα αρχίσει στις 21:00 ώρα Έλλαδας.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η απάντηση του Ναν στην EuroLeague για τη φάση-ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Το τρικ του Αταμάν που άλλαξε το ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο
- ΕΠΟΣ Τσουβέλα: Το live ξέσπασμα για τη νίκη Βαλένθια - Τι είπε για Μοντέρο (vid)
- Παναθηναϊκός: Σκληρή επίθεση Γουόρνοκ στον Μπενίτεθ για τη διαχείριση των παικτών
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για Άλεν»