"Θα παλέψουμε για τη νίκη"

"Θα παλέψουμε για τη νίκη"

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στην Μπαρτσελόνα και οι Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, δηλώνουν έτοιμοι να προσφέρουν το απόλυτο για να πάρουν τη νίκη.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

«Η Μπαρτσελόνα, μαζί με τη Ρεάλ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της φετινής Ευρωλίγκα. Είναι από τα φαβορί του ομίλου μας για να φτάσει στο φάιναλ φορ» είπε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και συνέχισε αναλύοντας τον αντίπαλο: «Είναι ολοκληρωμένη ομάδα. Διαθέτει εμπειρία, καλούς σουτέρ, παίζει εξαιρετικά τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Φυσικά και έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε και θα παλέψουμε γι’ αυτό».

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό ματς μεταξύ δύο παραδοσιακών ομάδων: «Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις απέναντι στην Μπαρτσελόνα και φυσικά τη σεβόμαστε όπως κάθε αντίπαλό μας. Έχει εξαιρετική ποιότητα ως ομάδα. Ο καθένας μπορεί να δει έναν εξαιρετικό συνδυασμό εμπειρίας και νιάτων. Επίσης συνδυάζουν τα αθλητικά προσόντα με μπασκετικό μυαλό» είπε και τόνισε:

«Έχουμε όμως, μια δυνατή ευθύνη απέναντι στους εαυτούς μας, την ομάδα μας και τον κόσμο μας να δώσουμε το 100% ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Έχουμε αυτοπεποίθηση».

Κλείνοντας, ο νεαρός δήλωσε πως: «Οι φίλοι της Ευρωλίγκα είναι τυχεροί καθώς θα δουν ένα εξαιρετικό ματς απέναντι σε δύο παραδοσιακές ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News