Λέει το "ναι" ο Ζιλμπέρτο!

Λέει το "ναι" ο Ζιλμπέρτο!

Θετικός στο να αναλάβει πόστο στον Παναθηναϊκό είναι ο Βραζιλιάνος παιχταράς, που θα απαντήσει τον Δεκέμβρη…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τον επόμενη μήνα αναμένεται να έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού την απάντηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην πρόταση που του έχουν κάνει να φορέσει την πράσινη φανέλα για έξι μήνες (από τον Ιανουάριο) και στο τέλος της σεζόν να… κρεμάσει τα παπούτσια του, συνεχίζοντας στην ομάδα από κάποιο άλλο πόστο.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο Βραζιλιάνος παιχταράς -που ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό και θέλει να περιμένει λίγο ακόμα για να πάρει την οριστική απόφαση αν θα σταματήσει- είναι θετικός στην προοπτική να γίνει το… μάτι του Παναθηναϊκού στην πατρίδα του!

Βέβαια, μιλώντας στην εφημερίδα «Sportday» σήμερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ζιλμπέρτο ήταν πιο… προσεκτικός. «Επίσημα ο Ζιλμπέρτο δεν με έχει ενημερώσει. Θα το κάνει μόνο όταν έχει κάτι οριστικό να πει. Όσο συνεχίζει την αποθεραπεία του είτε πρόκειται για τον Παναθηναϊκό είτε για άλλη ομάδα δεν θα πει και θα πρέπει αυτές οι ομάδες να περιμένουν. Δεν γίνεται να απαντήσει σε κανέναν αυτή τη στιγμή. Τώρα είναι προσηλωμένος για την αποθεραπεία του. Όταν γίνει καλά, θα αποφασίσει για το μέλλον του», ήταν τα λόγια του Πάουλο Βιλιένα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News