Αρχίζει το... "παιδομάζωμα"

Αρχίζει το... "παιδομάζωμα"

Ο Λεωνίδας Βόκολος μπορεί να μην έχει εμπειρία στην θέση του τεχνικού διευθυντή, όμως ο Γιάννης Αλαφούζος τον επέλεξε για τις γνώσεις που διαθέτει στις μικρές ηλικίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το 2011 όταν ο Βόκολος ήταν προπονητής στην Εθνική Νέων πραγματοποίησε ένα ”παιδομάζωμα” που οδήγησε την Εθνική ομάδα στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Σε εκείνη την ομάδα είχε επιλέξει τους: Μαυρία, Καπίνο, Λαγό, Μαρινάκη, Σταφυλίδη, Διαμαντάκο, Κολοβό, Κατίδη, Φορτούνη.

Την τελευταία τριετία μπορεί να ήταν στο πλευρό του Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ανδρών, όμως συνέχισε να ενημερώνεται σχετικά με την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτή την τεχνογνωσία θέλουν ν’ αξιοποιήσουν στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ήδη συζητήσει με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο για την αναγκαιότητα ν’ αποκτήσει ο Παναθηναϊκός τα κορυφαία ταλέντα που υπάρχουν στην Επικράτεια, να ενταχθούν στην ακαδημία και ο Γιάννης Σαμαράς ν’ αναπτύξει τις ικανότητες τους.

Το συγκεκριμένο πλάνο αναμένεται να εφαρμοστεί σε βάθος χρόνου και όχι σε ένα μήνα, ενώ ο Αλαφούζος επιθυμεί να συνεχιστεί η ελληνοποίηση του Τριφυλλιού με νεαρούς παίκτες, φιλόδοξους και έτοιμους να προσφέρουν άμεσα, όπως ήταν το περασμένο καλοκαίρι οι Καρέλης, Κλωναρίδης και Κουτρουμπής.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News