Προσπαθεί και ο Αμπέντ

Προσπαθεί και ο Αμπέντ

Προσπαθεί και ο Αμπέντ


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Εκτός από τον Παναθηναϊκό, και ο Αμπέντ πιέζει τη ομάδα του για να πάρει μεταγραφή στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από χθες στην Ισπανία, όπου και θα δώσει το φιλικό με τη Σοσιεδάδ εν όψει των πλέι οφ του Europa League.

Το ενδιαφέρον όμως είναι στραμμένο στην υπόθεση του Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι το φαβορί για να καλύψει το κενό που υπάρχει στη μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού».

Ο Αλγερινός χαφ έχει εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία να επιστρέψει και να συνεργαστεί με τον Γιάννη Αναστασίου, όμως τώρα δείχνει και εκείνος με τη σειρά του να πιέζει πιο πολύ τη Νιούκαστλ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Άλλωστε, μιλάει συνεχώς με πρώην συμπαίκτες του, όπως ο Μπεργκ, και εκείνο που προκύπτει είναι το κάλεσμα του Σουηδού στον νεαρό άσο να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Οι απαιτήσεις του βρετανικού συλλόγου ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο δανεισμού του ποδοσφαιριστή.

Με αυτά τα δεδομένα η απόκτηση του Αμπέντ φαντάζει δύσκολη, όμως όσο περνούν οι μέρες και δεν φτάνει πρόταση στις «καρακάξες», μπορεί να πέσουν οι απαιτήσεις της διοίκησης και να γίνει περισσότερο προσιτός.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News