Επαφές με Καρέλη, Δώνη
Η ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, αλλά ακολουθούν κι άλλοι παίκτες.
Ο Λεωνίδας Βόκολος θα προχωρήσει άμεσα σε συζητήσεις με τους Νίκο Καρέλη και Χρήστο Δώνη για νέα συμβόλαια και βελτίωση των αποδοχών τους. Με τον διεθνή επιθετικό έχουν προηγηθεί κάποιες συζητήσεις και μένει να καθοριστεί το ύψος της ρήτρας, ενώ αναμένεται να υπάρξει επαφή την προσεχή εβδομάδα. Από Δευτέρα θα γίνει κουβέντα και με την πλευρά του Χρήστου Δώνη, ο οποίος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι. Πρόθεση των «πρασίνων» είναι να του προσφέρουν συμβόλαιο ως το 2018.
Παράλληλα, εξελίξεις αναμένονται και στο θέμα του Γκόρντον Σίλντενφελντ, καθώς το καλοκαίρι λήγει ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό, αλλά και το συμβόλαιό του με τη Ντιναμό Μόσχας. Το «τριφύλλι» θέλει να κρατήσει τον Κροάτη στόπερ στο δυναμικό του, αλλά στο κόλπο έχει μπει δυναμικά και η Μπορντό.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βιλερμπάν σε Φρανσίσκο: «Θέλουμε να σε κρατήσουμε»
- Η αντίδραση του ιδιοκτήτη της Ζαλγκίρις για Παναθηναϊκό και Γκος
- «Αυτά είναι τα χρήματα που θα έδινε ο Παναθηναϊκός στον Γκος»
- Παναθηναϊκός: Οι ελεύθεροι μέσοι που μπορούν να αλλάξουν επίπεδο τη μεσαία γραμμή
- Παναθηναϊκός: Πόσο χρόνο θέλει ακόμη ο Κρίστιανσεν - Το πλάνο του Νίστρουπ και η ευρωπαϊκή λίστα
