Aπίστευτα πράγματα στο ποδόσφαιρο του Βαγγέλη! Και κανείς δεν μιλάει...

Aπίστευτα πράγματα στο ποδόσφαιρο του Βαγγέλη! Και κανείς δεν μιλάει...

Από την προηγούμενη εβδομάδα που ο νοικοκύρης Β.Μαρινάκης πήγε σαν αφεντικό του Ελληνικού ποδοσφαίρου στα γραφεία της Super…LEague, έχει ξεκινήσει μια σειρά απίστευτων γεγονότων που από ότι φαίνεται σε κανέναν δεν κάνουν εντύπωση.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Να τα πάρουμε όμως με την σειρά…

Την Παρασκευή (14/11) ο Β.Μαρινάκης πήγε στο έκακτο διοικητικό συμβούλιο της Super…League για να ονοματίσει τον θύτη του χτυπήματος στον Ζωγράφο. Ασχέτως, με το τι πιστεύει ο καθένας για τον λόγο που αντέδρασε τόσο απότομα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ -τόσο που θύμησε το…”έγκλημα κατά της Ελλάδας” που είχε προϊστορία από δικές του υποθέσεις- είναι πραγματικά απίστευτο ότι ο άνθρωπος για τον οποίο εκκρεμούν δύο δικαστικές έρευνες που σχετίζονται με “εγκληματική οργάνωση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο”, βγαίνει σαν προστάτης του αθλήματος και της ισονομίας!

Το ακόμη πιο…μοναδικό είναι πως κανένα Μ.Μ.Ε. δεν ασχολήθηκε με τον τρόπο που…καρφώθηκε ο Β.Μαρινάκης ,την ώρα που παρουσιαζόταν on camera ως ο μεσσίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, λέγοντας πως ήξερε με ποιους μιλούσε ο Σαρρής, με ποιους μιλούσαν οι διαιτητές καθώς και τους διαλόγους αυτούς!

Δεν ανναρωτήθηκε κανένα Μ.Μ.Ε. λοιπόν για ποιο λόγο ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. και διαιτητές πάνε και τα λένε όλα στον Β.Μαρινάκη. Προφανώς για τα Μ.Μ.Ε είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο. Εκτός κι αν δεν του τα λένε, αλλά τα μαθαίνει ή απλά λέει ψέμματα και φαντάζεται δικές του συνομιλίες.

Μετά από αυτά…ερχόμαστε στο σήμερα όπου μαθαίνουμε ότι ο Χ.Ντάλας δεν θα συνεχίσει να έχει τον ρόλο για τον οποίο ήρθε. Απλά θα επιμορφώνει τους διαιτητές και δεν θα τους ορίζει. Γιατί δεν τους ξέρει και θέλει να τους μάθει…ενώ 3 μήνες τώρα τους όριζε κανονικά!

Προφανώς τα Μ.Μ.Ε. θα το θεωρήσουν κι αυτό ως μια φυσιολογική αντίδραση του Σκωτσέζου αρχιδιαιτητή και αν θέλουν να ασκήσουν καλά την προπαγάνδα τους, μπορεί να τα ρίξουν στην…αηδία που ένιωσε με τις επιθέσεις στους διαιτητές.

Με άλλα λόγια, επιστροφή στον παλιό τρόπο ορισμού των διαιτητών από τα ίδια πρόσωπα, με τις ίδιες τακτικές. Ενδιαφέρον θα χει να δούμε αν τα τεστ που έγιναν και κόπηκαν κάποιοι, θα αχρηστευτούν ή θα ισχύσουν κανονικά.

Και στην κορυφή των…απίστευτων έχουμε τα “θέλω” της Super…League προς τις ΠΑΕ και τα Μ.Μ.Ε.

Οι πρώτες να υπογράψουν αίτημα προς την Ελληνική Δικαιοσύνη ώστε να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης στον Ζωγράφο.

Και έρχομαι εγώ τώρα και ρωτάω, πότε ξάνα έχει υπάρξει τέτοια κινητοποίηση της Super…League για επίθεση που έγινε σε διαιτητή ή γενικά σε κρούσμα βίας στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ή ακόμη πιο γενικά σε περιστατικό που το υποβαθμίζει; Μην ψάχνεστε… ποτέ! Η καινοτομία και η σκιά της αντίδρασης αυτής ταυτίζεται με αυτήν του Β.Μαρινάκη.

Και ολοκληρώνουμε με το πλέον απίστευτο..

Η Super…League ζητάει από ΠΑΕ και Μ.Μ.Ε να σιωπήσουν σε θέματα διαιτησίας!! Για αποκλιμάκωση της έντασης.

Με άλλα λόγια “έλα κ.Σπάθα, κάνε τα όργια σου και μην φοβάσαι για αντιδράσεις. Αποκλιμακώνουμε την ένταση και κανείς δεν θα σου πει τίποτα”.

Για όλα αυτά τα απίστευτα, προφανώς θα με (ξανα)κάνουν να πιστεύω πως είμαι ο τρελός του χωριού και απλά δεν μπορώ να δω ότι είναι απολύτως φυσιολογικά!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: Panathinaikos Press

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News