Γιώργο πότε θα ανακαλέσεις;

Γιώργο πότε θα ανακαλέσεις;

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ μπορεί να χαρακτηρίζεται- και όχι άδικα- ως «χάδι» στα… καλά παιδιά του ελληνικού μπάσκετ και να προκάλεσε την αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και όλων των σκεπτόμενων ανθρώπων, όμως κρύβει και μια «διαταγή» προς τον Γιώργο Αγγελόπουλο να συμμορφωθεί.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Διαβάζοντας την απόφαση του αθλητικού δικαστή βλέπουμε ότι στον έναν εκ των καλών παιδιών απευθύνεται «πρόσκληση για ανάκληση των αναφερομένων στο σκεπτικό της παρούσας δηλώσεων που δημοσιεύθηκαν» . Με λίγα λόγια ο Γιώργος ο Αγγελόπουλος θα πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ μέσω της οποίας θα ανακαλεί όλες αυτά τα αστεία- αλλά άκρως επικίνδυνα- που είχε δηλώσει στην media day του Ολυμπιακού.

Κατ’ αρχάς είναι ξεκάθαρο ότι για να απαιτήσει κάτι τέτοιο ο αθλητικός δικαστής σημαίνει ότι δεν δέχεται σε καμία περίπτωση τα «ηρωικά» του Αγγελόπουλου. Άρα ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να ανακαλέσει όσα είχε ισχυριστει τότε, λασπολογώντας εναντίον ανθρώπων και θεσμών.

Περιμένουμε λοιπόν την ανάκληση των δηλώσεων αυτών… Άλλωστε ο αθλητικός δικαστής το ζήτησε. Καλό θα ήταν να γίνουν ακριβώς υπό τις ίδιες συνθήκες που είχαν γίνει και εκείνες οι… περίεργες: Μπροστά σε πλήθος καμερών και δημοσιογράφων.

Και μια ερώτηση προς τον αθλητικό δικαστή: Αν ο Γιώργος ο Αγγελόπουλος ΔΕΝ ανακαλέσει, τότε τι θα γίνει;

Εν αναμονή λοιπόν…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Εξάστερα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News