Ευχές από... Αυστρία!

Ευχές από... Αυστρία!

Λίγους μήνες πριν τα σημειολογικά 13α γενέθλια της αδελφοποίησης με τους UltrasRapid, οι «πράσινοι» της Βιέννης μιλούν στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» για την Θύρα 13 και στέλνουν τις ευχές τους για 48α γενέθλια της.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τις καλύτερες ευχές για τη Θύρα 13, τα μέλη της και Παναθηναϊκό στέλνουν μέσω της «Π» οι Ultrasτης Rapidπου μίλησαν για την «άθραυστη» όπως τη χαρακτήρισαν σχέση με τους «πράσινους» της Αθήνας και αναφέρθηκαν στο γηπεδικό εκφράζοντας την ευχή για παραμονή στη Λεωφόρο. Όσο για τις ξεχωριστές στιγμές με τ’ «αδέρφια» απ’ την Ελλάδα; Όπως μας είπαν, δεν υπάρχει αρκετό… χαρτί στην «Prasini» για να τις καταγράψουμε…

Η Θύρα 13 γίνεται 48 ετών. Τι θέλουν να ευχηθούν οι UR για τα γενέθλια των «αδερφών» τους;

«Πρώτα απ’ όλα ευχόμαστε σε όλα τα μέλη της Θύρας 13 και όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού υγεία και ελευθερία! Μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ευχόμαστε τα καλύτερα στον Παναθηναϊκό, σε όλα τα σπορ κι ελπίζουμε ότι θα κερδίσει πολλούς τίτλους για να κάνει το τριφύλλι περήφανο.

Η αδελφοποίηση με την Θύρα 13 είναι τόσο σημαντική και δυναμώνει κάθε χρόνο. Μαθαίνουμε πολλά ο ένας απ’ τον άλλο και παρ’ ότι δεν βρισκόμαστε όσο συχνά θα θέλαμε λόγω της απόστασης, να είναι σίγουροι ότι νοερά βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους. Ενημερωνόμαστε για όλες τις δραστηριότητες της Θύρας 13 και τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, όσο μπορούμε.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στα αδέρφια μας απ’ τη Θύρα 13 και όλα τα κλαμπ που τιμούν το «13» εδώ και πολλά χρόνια. Ευχόμαστε να μείνουν όπως είναι, δυνατοί και περήφανοι και μην ξεχνούν να… νικούν τους “κόκκινους”.

Παράλληλα, ευχόμαστε απ’ τα βάθη της καρδιάς μας, ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να παίζει στη Λεωφόρο γιατί αυτό είναι το μόνο αληθινό σπίτι του. Ευχαριστιόμαστε κάθε παρουσία μας σ’ αυτό το όμορφο, oldschoolγήπεδο.

Το προηγούμενο μήνα “χάσαμε” το δικό μας σπίτι και είμαστε πολύ απογοητευμένοι για το γεγονός ότι δεν θα ξαναπαίξουμε στο αγαπημένο μας “HanappiStadium” (με την ευκαιρία ευχαριστούμε για το πανό “Hanappi Stadion für imme rund ewig“) γιατί χτίζουμε ένα νέο γήπεδο και για να είμαστε ειλικρινείς δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το μέλλον για μας, ως Ultrasεκεί. Έτσι, ευχόμαστε να μην ζήσετε μια τόσο δυσάρεστη κατάσταση. LEOFOROS GIA PANTA».

Υπάρχουν πολλές στιγμές μεταξύ των UR και της Θύρας 13 εντός κι εκτός γηπέδων. Ποια είναι αυτή που δεν θα ξεχάσετε ποτέ;

«Μάλλον δεν υπάρχει… αρκετό απόθεμα χαρτιού στην “Prasini” για να γράψετε τις αξέχαστες στιγμές. Μέσα κι έξω απ’ τα γήπεδα έχουμε ζήσει αμέτρητες στιγμές αυτά τα 13 χρόνια. Ξεκίνησε με τη φιλία δύο συνδέσμων και εξελίχθηκε σε αδελφοποίηση που πλέον είναι τόοοσο μεγάλη που πολλά παιδιά απ’ τους URέχουν βρει μια οικογένεια στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα. Φυσικά συμβαίνει και το αντίθετο με πολλά μέλη της Θύρας 13 να έχουν επίσης μια οικογένεια στη Βιέννη. Η αδελφοποίηση μας είναι τόσο ξεχωριστή, ιδιαίτερη και άθραυστη που μπορεί να γεμίσει βιβλία μιλώντας για συναισθήματα».

Ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που δίνουν στη Θύρα 13 αυτή τη διαχρονικότητα;

«Πρώτα απ’ όλα, έχουν πολύ μεγάλη αγάπη για το “trifili” και μέσα στα χρόνια δίνουν τόσα πολλά στον Παναθηναϊκό σε όλα τα σπορ και τους δρόμους. Αυτό κάνει τη Θύρα 13 δυνατή. Θαυμάζουμε τον τρόπο δράσης της όλα αυτά τα χρόνια. Τα τελευταία χρόνια οι συνθήκες για τους οπαδούς γίνονται όλο και δυσκολότερες με την καταπίεση να εντείνεται. Εμείς ευχόμαστε να συνεχίσει για τουλάχιστον 48 χρόνια με την ίδια δύναμη.

Συνεχίστε να παλεύετε για τα χρώματα μας και το μέλλον θα είναι δικό σας.

ULTRAS RAPID + GATE 13 BROTHERS FOREVER».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News