Την Κυριακή τα ευχάριστα!

Την Κυριακή τα ευχάριστα!

Αύριο στην Αθήνα οι εκπρόσωποι του Μπεργκ, σιγουριά στην Σουηδία για την επέκταση του συμβολαίου του παικταρά!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η απουσία επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, δίνει την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να ασχοληθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο με ζητήματα που «καίνε». Ένα απ’ αυτά, φυσικά, είναι η επέκταση του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ. Μετά από επικοινωνία που είχαν οι «πράσινοι» με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, αποφασίστηκε να έρθουν στην Αθήνα δύο μέρες νωρίτερα. Δηλαδή αύριο Σάββατο. Και την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το πολυαναμενόμενο ραντεβού με τον Λεωνίδα Βόκολο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που έρχονται απ’ την Σουηδία, η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι σίγουρη πως το θέμα θα τελειώσει θετικά και μάλιστα θεωρεί πως ακόμη και σε αυτή την επίσκεψη των εκπροσώπων του, θα υπογραφεί το νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό! Το οποίο και θα προβλέπει αυξημένες αποδοχές (πάντα στα δεδομένα της εποχής για το «τριφύλλι») αλλά και επέκταση της χρονικής διάρκειάς του. Με λίγα λόγια, «σφράγισμα» του μέλλοντος του 28χρονου παικταρά στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό!

Η αλήθεια είναι πως οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά και με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα θα «στραβώσει» κάτι. Όμως, στο σημείο που έχουμε φτάσει καλό είναι να περιμένουμε λίγες ώρες μέχρι την πραγματοποίηση του ραντεβού που θα ξεκαθαρίσει τα πάντα και όλα δείχνουν πως θα μας οδηγήσει σε άκρως ευχάριστα νέα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News