Νέοι διακανονισμοί εν όψει της αδειοδότησης
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει περιθώριο μέχρι τον Μάρτιο προκειμένου να καταθέσει τον φάκελο για την αδειοδότηση της επόμενης περιόδου, ωστόσο η διοίκηση των Κυπελλούχων ήδη έχει αρχίσει να θέτει σε λειτουργία τον σχεδιασμό για την συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών.
Οι Πράσινοι όπως και τις προηγούμενες σεζόν έχουν να ξεπεράσουν κάποια εμπόδια όπως αναφέρει η “Live Sport”, καθώς το Τριφύλλι δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την πρόκριση στα playoffs του Champions League, το market pool του Europa League θα μοιραστεί σε τρεις ομάδες (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης), ενώ δεν συγκεντρώθηκαν και βαθμοί στον όμιλο για να μπουν στα ταμεία τα bonus από νίκες και ισοπαλίες.
Γι’ αυτό τον λόγο ήδη έχουν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις με πρώην παίκτες και προπονητές, προκειμένου να υπάρξουν νέοι διακανονισμοί και να καλυφθεί όποιο κενό έχει παρουσιαστεί στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Η αρχή των διαπραγματεύσεων έγινε με τον Λέτο, ενώ η ίδια τακτική αναμένεται ν’ ακολουθηθεί και με τους Φερεϊρα και Φάμπρι.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Final Four: Ο αντίπαλος στον ημιτελικό αν περάσει Μονακό και Βαλένθια
- Μονακό: Με τρεις απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό, οι διαθέσιμοι παίκτες
- Οι μέρες και οι ώρες για Game 1 και 2: Πότε παίζει ο Παναθηναϊκός με Βαλένθια ή Ολυμπιακό
- Επίσημο: Απρόοπτο με Ζαρουρί, η αποστολή του Παναθηναϊκού με Ολυμπιακό
- Τεράστια παγίδα: Η «μισή» Μονακό και ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό
