"Κερδίσαμε μια σοβαρή ομάδα"

"Κερδίσαμε μια σοβαρή ομάδα"

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός… πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο αναφέρθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά το ματς.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νίκη με 86-55 επί του ΚΑΟΔ στο ΟΑΚΑ ο Μαυροβούνιος τεχνικός εκθείασε την ένταση του παιχνιδιού των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αναφέρθηκε και στην… κοιλιά που έκαναν στη δεύτερη περίοδο του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σήμερα κερδίσαμε μια σοβαρή ομάδα. Δεν παίξανε τόσο καλά όσο συνήθως, αλλά ήταν καλοί στην άμυνα στη δεύτερη περίοδο και μας δημιούργησαν προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο αυξήσαμε την ένταση στο παιχνίδι μας, καταφέραμε να πάρουμε τη διαφορά και στην ουσία ο αγώνας τελείωσε. Κάτι που με απασχολεί είναι ότι σήμερα οι παίκτες του ΚΑΟΔ είχαν μια πιο σοβαρή συμπεριφορά από τους δικούς μου παίκτες. Ειδικά στο δεύτερο περίοδο όπου δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Θέλω να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα για τη σοβαρότητά της και της εύχομαι καλή τύχη για τη συνέχεια της σεζόν».

Σε ερώτηση σχετικά με την κατάσταση του Νίκου Παππά που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο, σημείωσε: «Υπέστη ένα χτύπημα αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες».

Σε ότι αφορά την εικόνα των νεαρών παικτών της ομάδας, σχολίασε: «Τα νέα παιδιά δουλεύουν καλά στην προπόνηση και εκμεταλλεύονται τα λεπτά συμμετοχής τους στους αγώνες».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News