Ανανεώνει ο παιχταράς!

Ανανεώνει ο παιχταράς!

Το ραντεβού Φύσσα-Βόκολου με τον εκπρόσωπο του Μπεργκ έγινε σε άψογο κλίμα και η πρόωρη επέκταση συνεργασίας με αύξηση αποδοχών δεν… χαλάει με τίποτα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος είχαν την δυνατότητα την Κυριακή να συναντηθούν για πρώτη φορά με τον εκπρόσωπο του Μάρκους Μπερκ, Στάινερ Ντίετζ και τα αποτελέσματα ήταν προσοδοφόρα και για τις δυο πλευρές.

Αφενός ο Παναθηναϊκός βγήκε κερδισμένος αφού η πλευρά του παίκτη ήταν απόλυτα ικανοποιημένη με αυτά που συζητήθηκαν, αφετέρου ο Μάρκους Μπεργκ αναμένεται σύντομα να υπογράψει επέκταση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι» και μάλιστα με γενναία αύξηση των αποδοχών του. Η επιβράβευση άλλωστε αποτελεί από τους πυλώνες του σύγχρονου Παναθηναϊκού ο οποίος έχει στα… σκαριά πλάνο για την αύξηση των αποδοχών και άλλων παικτών.

Αναλυτικές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές όμως η ουσία είναι πως υπάρχει συμφωνία στο ποσό που θα λαμβάνει πλέον ο διεθνής Σουηδός φορ. Αυτά που απομένει να διευθετηθούν είναι η ρήτρα του νέου συμβολαίου, τα μπόνους και το ποσοστό μεταπώλησης που θα διατηρήσει ο παίκτης.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Ντίετζ θα βρεθεί σήμερα (24/11) κιόλας στο Κορωπί ώστε να συναντηθεί ξανά με τους Φύσσα και Βόκολο, παρουσία πλέον του Μπεργκ. Οι δυο πλευρές είναι δεδομένο ότι θέλουν να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους για πολλά χρόνια και δύσκολα θα «στραβώσει» το ζήτημα.

Το κυριότερο όλων άλλωστε είναι ότι ο Μάρκους Μπεργκ έχει ήδη συμβόλαιο μέχρι το 2017 με τον Παναθηναϊκό και τόσο η ομάδα όσο και ο παίκτης δεν βιάζονται καθόλου, με αποτέλεσμα να… καίγονται όλα τα πιθανά σίριαλ που θα μπορούσαν να προκύψουν σχετικά με τον μέλλον του στον σύλλογο. Το νέο συμβόλαιο είναι η απόλυτη επιβράβευση για όσα έχει προσφέρει ήδη ο Μπεργκ στο «τριφύλλι» και εκτός από αυξημένες αποδοχές θα προσθέσει ακόμη έναν χρόνο στο… γάμο των δυο πλευρών.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News