"Μας περιμένει μεγάλη μάχη"
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Στο τελικό στάδιο μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο για την 3η αγωνιστική της Superleague.
Ο προπονητής του «τριφυλλιού» γνωρίζει πως η αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και γι αυτό τον λόγο θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του, ενώ παράλληλα περιμένει και την επιστροφή των διεθνών, προκειμένου να… ετοιμάσει τα πλάνα του για το εν λόγω παιχνίδι.
Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» ο 42χρονος τεχνικός των «πρασίνων» φέρεται να έλεγε στους παίκτες του, πως:
«Θα είναι μεγάλη μάχη και πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι απ΄ το πρώτο λεπτό, για να συνεχίσουμε με νίκες στο πρωτάθλημα».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Βλαχοδήμoς από τη Σεβίλλη, πόσα ζητά η Νιουκάστλ
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξέλιξης με Πάλμερ-Μπράουν στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η κίνηση του Λαφόν για παραμονή και ο όρος που βάζει
- Αθηναϊκός κατά Παναθηναϊκού: «Να λύσει εσωτερικά τα προβλήματά του - Για οπαδικά συμφέροντα πρόδωσαν τις αθλήτριές τους»
- Παναθηναϊκός: Ο Τζούριτσιτς και οι επιλογές για το καλοκαίρι