Σύνθημα νίκης από Σλότερ!

Σύνθημα νίκης από Σλότερ!

Ο Έι Τζέι Σλότερ έδωσε το σύνθημα για τη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου την Παρασκευή στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ζήτησε τη συμπαράσταση των οπαδών και μίλησε για την προσωπική του απόδοση.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στους λίγους μήνες της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, ο Έι Τζέι Σλότερ έχει κερδίσει το στοίχημα της εκτίμησης από τους οπαδούς και για αυτό δεν δίστασε να ζητήσει την υποστήριξη τους στο παιχνίδι της Παρασκευής με τη Μπάγερν Μονάχου στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην εφημερίδα “Πράσινη” και τόνισε ότι η νίκη θα φέρει και την πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague:

Για το παιχνίδι με τη Μπάγερν: “Το ματς με την Μπάγερν θα είναι μεγάλο για μας. Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη για να περάσουμε στο Top 16. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να μπούμε δυνατά, χωρίς κενά διαστήματα και να μην τους δώσουμε δικαίωμα να μας απειλήσουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο γήπεδο. Θέλουμε τη Θύρα 13 στο γήπεδο να φωνάξει όσο πιο δυνατά μπορεί και όλοι όσοι έρθουν στο γήπεδο να μας υποστηρίξουν, όπως κάνουν πάντα”.

Όσο για την άνετη νίκη επί του ΚΑΟΔ και τη δική του εξαιρετική εμφάνιση: “Θέλαμε να παίξουμε συγκεντρωμένα και επιθετικά γιατί δεν είχαμε παίξει καλά στα δύο τελευταία ματς και θέλαμε να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Εγώ απλά παίζω με αυτοπεποίθηση. Έχω κάνει πολλή δουλειά στην προπόνηση και έχω εμπιστοσύνη στο σουτ μου”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News