Έρχεται ορεξάτος!

Έρχεται ορεξάτος!

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον διεμήνυσε ότι ανυπομονεί να αρχίσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό και να ξεπληρώσει ένα μέρος της υποστήριξης που έχει λάβει από την ομάδα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στις 24/9 προσπάθησε να επιστρέψει στο πρόγραμμα της ομάδας ο Ντε Μάρκους Νέλσον, για να διαπιστώσει πως οι ενοχλήσεις δεν τον είχαν αφήσει στην ησυχία του. Η συντηρητική αγωγή δεν φάνηκε να είναι η λύση στο πρόβλημα του Νέλσον και αποφασίστηκε για να ταξιδέψει για τις ΗΠΑ, προκειμένου να τακτοποιήσει μια και καλή το πρόβλημα στην κνήμη.

Οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για διάστημα απουσίας της τάξεως των δύο μηνών. Υποβλήθηκε σε επέμβαση και ξεκίνησε την αποθεραπεία στην πατρίδα του, πριν αποφασίσει να την ολοκληρώσει στην Αθήνα. Για αυτό και τη Δευτέρα (24/11) έγινε γνωστό πως επιστρέφει, με την άφιξη του στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” να μετατίθεται για την Τετάρτη 26/11.

Η κακοκαιρία στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ δεν επέτρεψε την απογείωση της πτήσης που θα μετέφερε τον Νέλσον (25/11). Πέραν τούτου, βάσει των αρχικών εκτιμήσεων, στα μέσα Δεκεμβρίου υπολογίζεται να είναι έτοιμος να μπει στην 12αδα, αν φυσικά όλα πάνε καλά.

Ο ίδιος έχει επικοινωνήσει με τον Ιβάνοβιτς και του έχει διαμηνύσει ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί ξανά και επιθυμεί να δικαιώσει την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει. Τόσο με την επιλογή του το καλοκαίρι, όσο και με την υπομονή για την αποθεραπεία του.

Ο Αμερικανός γκαρντ έρχεται με μεγάλη όρεξη για δουλειά και το θετικό είναι ότι θα μπει σε ένα σύνολο το οποίο γίνεται όλο και καλύτερο, οπότε θα βοηθηθεί στην ομαλή ένταξη και προσαρμογή του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News