«Η Χιρόνα αρνήθηκε την τελευταία προσφορά του Παναθηναϊκού»
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του Αζεντίν Ουναχί, καθώς σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο η Χιρόνα απέρριψε την τελευταία πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Μαροκινού μέσου.
Νέα δεδομένα προκύπτουν στην υπόθεση του Αζεντίν Ουναχί, με τον Παναθηναϊκό να μην παίρνει, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, θετική απάντηση από την Χιρόνα.
Όπως αναφέρει Ισπανός δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της καταλανικής ομάδας, η Χιρόνα απάντησε αρνητικά στην τελευταία πρόταση που της κατέθεσαν οι «πράσινοι» για τον διεθνή Μαροκινό.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται να προσθέσει ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ γύρω από το μέλλον του Ουναχί, με τον Παναθηναϊκό να επιδιώκει την απόκτησή του και την Χιρόνα να εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια της.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΠρος το παρόν, πάντως, η τελευταία προσφορά του «τριφυλλιού» δεν έγινε αποδεκτή από τον ισπανικό σύλλογο, με την υπόθεση να παραμένει ανοιχτή και να αναμένονται νέες εξελίξεις.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ