Τελειώνει με Καρέλη, Δώνη

Τελειώνει με Καρέλη, Δώνη

Ο νέος τεχνικός διευθυντής Λεωνίδας Βόκολος καθημερινά έχει επαφές με ποδοσφαιριστές και μάνατζερ προκειμένου να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα ανανεώσεων που υπάρχουν.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ηδη ο Νάνο και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος συμφώνησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους κατά ένα χρόνο με αυξημένες αποδοχές, ενώ άνοιξε ο διάλογος και με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Μάρκους Μπεργκ, που όμως δεν φαίνεται να υπογράφει άμεσα, καθώς υπάρχουν αρκετά ζητήματα στα οποία θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Επίσης τις προσεχείς ημέρες οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό θα εντείνουν τις προσπάθειές τους για να κλείσουν άλλες τρεις υποθέσεις. Η πρώτη αφορά τον Χρήστο Δώνη με τον οποίο οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και πιθανότατα μέσα στην εβδομάδα θα κλείσει οριστικά το θέμα. Το συμβόλαιο του νεαρού χαφ λήγει το καλοκαίρι και εκκρεμεί ένα ραντεβού των Πρασίνων με την πλευρά του παίκτη (πιθανότατα με τον πατέρα του Γιώργο Δώνη) για να υπάρξει τελική συμφωνία και νέο τριετές συμβόλαιο μέχρι το 2018.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται και το ζήτημα του Νίκου Καρέλη με τον οποίο σε πρώτη φάση υπήρξε διαφορά στο οικονομικό σκέλος. Το συμβόλαιο του διεθνούς επιθετικού λήγει το 2017 και οι Πράσινοι του προτείνουν συμφωνία με αυξημένες αποδοχές μέχρι το 2018. Ο παίκτης ζητεί ένα μεγαλύτερο ποσό αλλά η διαφορά δεν είναι μεγάλη και εκφράζεται αισιοδοξία και από τις δυο πλευρές για αίσιο τέλος, ενώ υπό συζήτηση βρίσκεται και ο ορισμός ρήτρας πώλησης.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News