Τους... νίκησε μεσ' το Λιμάνι! (vid)

Τους... νίκησε μεσ' το Λιμάνι! (vid)

Ο Γιώργος Καπουράνης με δικό του τέρμα, χάριζε στον Παναθηναϊκό ένα μάγκικο διπλό στο “Καραϊσκάκη” πριν από 19 χρόνια…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σαν σήμερα πριν από 19 χρόνια, στις 2/12/1995, ο Γιώργος Καπουράνης έμελλε να γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Παναθηναϊκού, με το αξέχαστο γκολ που πέτυχε στο Φάληρο, απέναντι στον ΟΣΦΠ.

Ήταν η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όταν και η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα, φιλοξενούνταν στην έδρα των “ερυθρόλευκων”, τρεις μόλις ημέρες πριν από την εξασφάλιση της πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στη Ναντ.

Οι “πράσινοι” έχοντας και την αμέριστη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών τους, οι οποίοι έδωσαν ρεσιτάλ στο Καραϊσκάκη, προηγήθηκαν στο 54′ με τον Χουάν Χοσέ Μπορέλι, ενώ λίγο αργότερα ο Καραπιάλης ισοφάρισε για τον ΟΣΦΠ. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι, θα τελείωνε ισόπαλο, ήρθε ο Γιώργος Καπουράνης, στο τέλος του παιχνιδιού, να νικήσει τον Στρακόσια, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του και στέλνοντας στα ουράνια τον κόσμο της ομάδας!

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού σ’εκείνο το παιχνίδι:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Γεωργιάδης ΓΣ, Καλιτζάκης, Γεωργιάδης ΓΧ, Μπορέλι (90′ Γκούμας), Καπουράνης, Μαραγκός, Βαζέχα (59′ Χριστοδούλου), Δώνης (79′ Λαγωνικάκης).


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News