Δεν παρατάει την περίπτωση Αμπέντ

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Στον Παναθηναϊκό δεν δείχνουν διατεθειμένοι να παρατήσουν την υπόθεση του Αμπέντ.
Η Νιούκαστλ ενημέρωσε χθες και επίσημα τον Μεχντί Αμπέντ πως δεν υπολογίζεται εν όψει της νέας σεζόν και ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει τις προσεχείς ημέρες να φέρει στα μέτρα του τη μεταγραφή του Αλγερινού μέσου.
Το συμβόλαιο του Αλγερινού χαφ λήγει το επόμενο καλοκαίρι και αυτό αποτελεί το «σημείο κλειδί» στις συζητήσεις που μπαίνουν στην τελική ευθεία ανάμεσα στους «πράσινους» και τον βρετανικό σύλλογο.
Οι «καρακάξες» φέρονται πλέον να ζητούν πλέον λιγότερο από 1,5 εκατ. ευρώ, όμως και πάλι είναι μακριά από τα χρήματα που μπορεί να προσφέρει το «τριφύλλι» για την απόκτηση του διεθνούς άσου.
Η Νιούκαστλ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει τον Αμπέντ χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, όμως και ο Αλγερινός δείχνει να πιέζει τη διοίκηση του συλλόγου για να συναινέσει στην παραχώρησή του.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Ήταν να μην γυρίσει το μάτι...» (pic)
- Παναθηναϊκός: Τέλος τα σενάρια με Καλάμπρια - Η κίνηση... παραμονής
- Κοτζιάς: «Για αυτούς τους τρεις γκαρντ ξέρω για Παναθηναϊκό»
- «Ρώτησε για Μπόλντουιν ο Παναθηναϊκός Aktor»
- Σέρβικο δημοσίευμα: «Αυτούς τους δύο γκαρντ παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός»