Με τον Μπατίστα στην Πόλη!

Με τον Μπατίστα στην Πόλη!

Ο Παναθηναϊκός πετάει για την Κωνσταντινούπολη σήμερα το μεσημέρι (3/12, 12:30) με τον Εστέμπαν Μπατίστα στην αποστολή και στόχο τη νίκη επί της Φενέρ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μετά τη νίκη του επί της Μπάγερν, το “τριφύλλι” έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του για το Top 16 της Ευρωλίγκας. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως στα τρία ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης με Φενέρ, Αρμάνι και Μπαρτσελόνα θα παρουσιαστεί αδιάφορος.

Αλίμονο! Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό αρχής γενομένης από την αυριανή (4/12, 20:00) αναμέτρηση με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός υπολογίζει στις υπηρεσίες του Εστέμπαν Μπατίστα παρότι εκείνος δεν ακολούθησε ούτε χθες το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Ουρουγουανός σέντερ ανέβασε στροφές ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, δείχνει να έχει ξεπεράσει το προβλήματα τραυματισμού στη γάμπα, που του στέρησε τη συμμετοχή από τους αγώνες με Μπάγερν και Κόροιβο.

Σήμερα θα προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς στην Πόλη και εφόσον τα καταφέρει θα τεθεί και επισήμως στη διάθεση του Ιβάνοβιτς. Αντίθετα, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα της Αμαλιάδας, θα παραμείνει στην Αθήνα προκειμένου να κάνει θεραπείες για να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατόν τη θλάση στον προσαγωγό.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News