"Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πάντα πρέπει να βάζουμε υψηλούς στόχους"
Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός παρά το άνευρο ξεκίνημα στη σεζόν θα έχει μια καλύτερη πορεία από πέρσι δήλωσε ο Σπύρος Ρισβάνης εν όψει και του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
«Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε βρει ένα ρυθμό και νομίζω ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε από εκεί και να πάρουμε τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για μας. Σίγουρα ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα και δυνατή στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ο καθένας να δώσει το 100% και πιστεύω πως έτσι θα νικήσουμε. Είναι καλό που έχουμε ένα σερί νικών, μας δίνουν ψυχολογικό αβαντάζ και είμαστε ικανοποιημένοι από τους εαυτούς μας», δήλωσε ο νεαρός αμυντικός στην κάμερα της Nova.
«Πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα απ’ ότι πέρυσι. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πάντα πρέπει να βάζουμε υψηλούς στόχους. Κάνουμε το καλύτερο στις προπονήσεις για να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά μπορούμε», πρόσθεσε.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Θέλει στόπερ του ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός»
- Γιαννακόπουλος: Το αινιγματικό μήνυμα πριν το Game 2 - «Κόντρα στον Μάιο και όπου βγει…»
- Παναθηναϊκός: Έξτρα μποναμάς στα ταμεία - Το ποσό από Βαγιαννίδη
- Παναθηναϊκός: Οι 6 μεταγραφές που έχουν κλειδώσει για το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός: Καταλήγει σε... έκπληξη ο Μπενίτεθ με την ΑΕΚ
