Ήττα στην Πόλη

Ήττα στην Πόλη

Βαριά ήττα από τη Φενερμπαχτσέ στην Πόλη με 84-62 για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος “έχασε” και το +18 του πρώτου αγώνα”. Στοίχισαν οι απουσίες των Λουκά και Μπατίστα, αγωνία για Διαμαντίδη που τραυματίστηκε.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αγωνιζόμενος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο έτσι και αλλιώς ελλιπής Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη με 84-62.

Το εμφανές πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο αμυντικό ριμπάουντ αρχικά αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά με τον πρωταθλητή Ελλάδας να βρίσκει τις λύσεις επιθετικά από τον Ράιτ και τον Σλότερ. Ακόμα όμως και όταν η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να αποσπαστεί (31-22 με τρίποντο του Μαχμούτογλου), ο Παναθηναϊκός δεν πανικοβλήθηκε και με το όπλο των μακρινών σουτ έκλεισε την ψαλίδα πριν οι Τούρκοι προλάβουν να δημιουργήσουν μομέντουμ. Με τον Χαραλαμπόπουλο να προσφέρει ποιότητα στα λεπτά που αγωνίστηκε, ο πρωταθλητής Ελλάδας μείωσε σε 34-29 και 36-32.

Το ελαφρύ διάστρεμμα που υπέστη ο Δημήτρης Διαμαντίδης στο πρώτο δεκάλεπτο του στέρησε τη συμμετοχή στο υπόλοιπο του αγώνα με συνέπεια ο Παναθηναϊκός να στερηθεί τον ηγέτη του.

Το κυρίως πρόβλημα όμως αφορούσε τη ρακέτα όπου απόντων των Μαυροκεφαλίδη και Μπατίστα, ο Ερντέν έκανε πάρτι.Το 36-35 του 21′ έγινε γρήγορα 48-37 και εν συνεχεία 58-41 αφού ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να εντοπίσει τις σωστές απαντήσεις στην άμυνά του. Οταν η διαφορά ξεπέρασε και τους 20 πόντους ουδείς πλέον ασχολήθηκε με το παιχνίδι και οι πάντες περίμεναν την κόρνα της λήξης.

Τα στατιστικά του Παναθηναϊκού:

Ήττα στην Πόλη


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News