"Να παρουσιαστούμε καλύτεροι"
Κάθε ήττα είναι διδακτικού χαρακτήρα τόνισε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μετά το ματς με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη.
Ο νεαρός φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε χθες μετά την ήττα από τη Φενέρ και ξεκαθάρισε πως οι απουσίες δεν αποτελούν δικαιολογία, ενώ κάθε ήττα είναι ένα μάθημα για την ομάδα που σκοπεύει να διορθώσει τα λάθη της.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός φόργουορντ:
«Δεν είναι δικαιολογία τα προβλήματα τραυματισμών και οι απουσίες. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην άμυνα. Κάθε ήττα είναι διδακτική. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας για τη συνέχεια. Μπορεί να περάσαμε στο Τop 16 αλλά ακόμα έχουμε δρόμο και να πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι».
Για την προσωπική του επίδοση: «Το ξέρω ότι είναι οι πρώτοι μου πόντοι. Σκέφτομαι τα πάντα αλλά δεν είναι αυτά που μετράνε».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Σε επαφές για Γκοτσολεϊσβίλι ο Παναθηναϊκός»
- ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε Μισαηλίδη - Η διάρκεια του συμβολαίου
- Παναθηναϊκός: Πότε θα είναι έτοιμος για να παίξει ο Ντέσερς
- Πιθανές εξελίξεις με Βοτανικό: Το σενάριο για αύξηση της χωρητικότητας
- «Κλείνει στην ΑΕΚ παίκτης που ακούστηκε για Παναθηναϊκό»
