"Σοβαροί παντού"

"Σοβαροί παντού"

Σε κάθε παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εμφανίζεται σοβαρός και έτοιμος όπως τόνισε ο Αντώνης Φώτσης.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μιλώντας χθες μετά το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στη χαλάρωση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο και ξεκαθάρισε πως για να καταφέρεις κάτι οφείλεις πάντα εμφανίζεσαι σοβαρός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Batman:

«Είχαμε κάποιες απώλειες αλλά αυτοί που ήμασταν εδώ, ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε, έβαλαν κάποια εύκολα καλάθια και άνοιξε η διαφορά».

Για το γεγονός ότι παίζει στη θέση «5» και τις δυσκολίες που υπάρχουν: «Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει κάτι εύκολο. Εμείς κάνουμε ότι μας πει ο προπονητής μας και θέλουμε να παλεύουμε. Σε αυτό το παιχνίδι δεν πήγαμε καλά και κοιτάμε το επόμενο για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Για το ότι οι δυο ομάδες είχαν εξασφαλίσει τη θέση τους στο Top 16: «Δεν ήταν ματς ζωής ή θανάτου αλλά δεν έχει σημασία το βαθμολογικό κίνητρο. Οι καλές ομάδες αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε σοβαροί παντού αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι».

Σε ότι αφορά την αποστολή του Παναθηναϊκού, επιστρέφει το μεσημέρι στην Αθήνα και ξεκινάει προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο για τη Basket League.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News