Προτάθηκε ο Ομπράνιακ
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
O Λουντοβίκ Ομπράνιακ που είχε βρεθεί κοντά στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2009 πριν αποκτηθεί τελικά ο Σεμπάστιαν Λέτο, προτάθηκε και τώρα στους «πράσινους».
Ο Πολωνός χαφ ανήκει στη Βέρντερ Βρέμης, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο έχει ήδη ειδοποιηθεί πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και αναζητά ομάδα.
Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη με καλή καριέρα, που είχε βρεθεί κοντά και το καλοκαίρι του 2009, αλλά η Λιλ αξίωνε 6 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει και τελικά αποκτήθηκε με τα… μισά ο Σεμπάστιαν Λέτο.
Έχει αγωνιστεί σε Μετζ, Λιλ και Μπορντό, ενώ την περασμένη σεζόν ξεκίνησε στη Βέρντερ πριν δοθεί δανεικός το Γενάρη στη Ρίζεσπορ.
Είναι 34 φορές διεθνής με την Πολωνία και μετρά 6 γκολ.
Ο Ομπράνιακ προτάθηκε και πάλι στους «πράσινους», αλλά θα πρέπει να γίνει μια μικρή υπέρβαση για να ικανοποιηθεί το κασέ του από τον Παναθηναϊκό, καθώς αυτό ανέρχεται κοντά στις 600.000 ευρώ! Σίγουρα πρόκειται για μία περίπτωση που θα μπορούσε να ανεβάσει επίπεδο τους “πράσινους”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τρεις «γραμμές» για τερματοφύλακα και το όνομα που κάνει τη διαφορά
- Παναθηναϊκός για Μικολένκο - Οι δυσκολίες
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφικό πλάνο με Κωστή, Τσάπρα και «top-class» μέσο
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η... έμμεση σύνδεση Σέχου με Κορόνα
- Άλλαξαν ώρα και μέρα παιχνίδια του Παναθηναϊκού