Περιμένοντας την... "αεροπορία"

Περιμένοντας την... "αεροπορία"

Οι «πράσινοι» ξεκινούν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τη Αρμάνι Μιλάνο, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να περιμένει Μπατίστα και Μαυροκεφαλίδη!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό την εβδομάδα που πέρασε ήταν οι τραυματισμοί των Εστέμπαν Μπατιστα και Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Οι δύο σέντερ του «τριφυλλιού» αντιμετώπισαν προβλήματα σε γάμπα και προσαγωγό αντίστοιχα, με την πορεία των αποθεραπειών τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Και οι δύο παίκτες έχουν αφιερώσει πάρα πολλές ώρες θεραπειών, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως την Κυριακή τους την πέρασαν στο γήπεδο έτσι ώστε να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό σε αγωνιστική δράση. Μάλιστα οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» περιμένουν τους δύο παίκτες αν όχι στην σημερινή προπόνηση στην αυριανή να μπουν και να προπονηθούν. Και αν όλα κυλήσουν βάση προγράμματος θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους για τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο.

Οι «πράσινοι» μετά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν στον αγώνα του Σαββάτου, απέναντι στον Πανιώνιο, χθες είχαν την ευκαιρία να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός του «τριφυλλιού» έδωσε ρεπό στους παίκτες του και από σήμερα ξεκινούν σε φουλ ρυθμούς την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την ομάδα του Λούκα Μπάνκι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News