Σας κάναμε ΡΟΜΠΑ!

Σας κάναμε ΡΟΜΠΑ!

Ρε Μποροβήλοι, το θέλατε μην ντρέπεστε να το πείτε. Θέλατε επεισόδια αλλά ο λαός του Παναθηναϊκού σας έκανε ΡΟΜΠΑ!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σου ανοίγουν την πόρτα και μπαίνεις. Δεν κάνεις το παραμικρό. Το μαθαίνουν αυτοί που ακόμη δεν έχουν υψώσει φωνή για το κύπελλο που τους πήρε με την διαιτησία ο ΟΣΦΠ και για τον Σπάθα που τους πέρασε… πριονοκορδέλα. Οι Μποροβήλοι ντε. Το Αστέρας Τρίπολης θα το αποφεύγουμε, γιατί με την πόλη δεν έχουμε κάτι να την βάζουμε στο «κάδρο». Αμέσως αυτοί οι τύποι αρχίζουν να απειλούν «δεν κατεβαίνουμε να παίξουμε»! Όσοι μπήκαν στην θύρα (στην οποία ΠΟΤΕ δεν πουλήθηκαν εισιτήρια σε ντόπιους, άρα ΠΟΤΕ δεν θα στερούσαν από κάποιον το δικαίωμα να δει το ματς) αποχωρούν οικειοθελώς και χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα. Περιμένουν καρτερικά απ’ έξω. Όσοι έχετε πάει στην Τρίπολη ξέρετε πως απ’ απέξω είναι χωράφια. Άρα, αφού έβρεχε όλη μέρα, λάσπη. Περιμένουν δηλαδή πατώντας στην λάσπη, κάτω από βροχή και κρύο. Και δεν είναι 80, έχουν γίνει 1.500. Τόσοι πήγαν στην Τρίπολη για να είναι κοντά στην ομάδα τους, παρότι οι Μποροβήλοι έδωσαν εισιτήρια και τα πήραν πίσω.

Χρειάστηκε να περάσουν 5 ώρες κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, για να πάρει την απόφαση η αστυνομία να τους αφήσει να μπουν στο γήπεδο. Έχεις τραβήξει τόσα, σου έχουν γ…..ει την ψυχολογία, τα νεύρα και ίσως ακόμη και την υγεία αφού σε έχουν στην λάσπη και στην βροχή. Αλλά δεν αντιδράς. Δεν κάνεις το παραμικρό! Στέκεσαι μάγκας, όρθιος και κάνεις την εξέδρα σου όπως ξέρεις καλύτερα απ’ τον καθένα. Λήγει το ματς και φεύγεις ΚΥΡΙΟΣ. Χωρίς να υπάρξει έστω ένα σπρώξιμο. Έστω ένα βρίσιμο. Έχοντας ακούσει νωρίτερα απ’ τα μεγάφωνα να λένε «οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν στο γήπεδο με απόφαση της αστυνομίας και χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο».

Πόσα ακόμη θα κάνατε ρε Μποροβήλοι για να τους εξοργίσετε; Πόσο πολύ θέλατε να τα κάνουν γης μαδιάμ για να χαρείτε εσείς και τα φιλαράκια σας; Προβοκάτορες που στο τέλος… έκατσαν στο παγωτό. Γιατί αν είχαν δώσει κανονικά εισιτήρια, πάλι τίποτα δεν θα γινόταν αλλά θα έβγαζαν και λεφτά. Μα την Παναγία χαιρόμαστε διπλά. Πρώτα απ’ όλα για την αντίδραση του κόσμου, στον οποίο υποκλινόμαστε. Αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να υποκλιθούν όλοι αυτοί οι προβοκάτορες που «καίγονταν» να τους δουν να ισοπεδώνουν το γήπεδο για να τους παρουσιάσουν σαν αλήτες, κακούς κτλ. Προς τα εκεί τους έσπρωχναν, αλλά η μαγκιά των «πράσινων» οπαδών είναι πως δεν «τσίμπησαν» στην προβοκάτσια τους.

Κι ο δεύτερος λόγος χαράς, είναι το γεγονός πως οι Μποροβήλοι δεν έβγαλαν ούτε ένα ευρώ απ’ αυτόν τον λαό.

Και κάτι τελευταίο. Όλοι εσείς ρε συνεταιριστές της λίγκας, το σκεφτήκατε αρκετά για να βάλετε τον Μποροβήλο πρόεδρο; Αλήθεια, βλέποντάς τον (αυτόν και την υπόλοιπη διοίκηση της ομάδας του, τους Μπακοκαϋμενάκηδες δηλαδή) να συμπεριφέρεται έτσι απέναντι σε «πελάτες» του ποδοσφαίρου (τέτοιοι είναι οι οπαδοί για τους… τεχνοκράτες) πως αισθάνθηκαν; Ο Μποροβήλος που επέτρεψε να γίνει η Ριζούπολη, ήθελε μια δεύτερη… Ριζούπολη. Αυτή τη φορά για να έχει το δικαίωμα να μιλάει. Για να έχει το δικαίωμα να «δείχνει» τον Παναθηναϊκό ως φταίχτη. Κάτσε τώρα και κλάψε. Και τα γκολ που δεν σε κεράσαμε θα τα φας στην Λεωφόρο μη σκας. Κι ελπίζουνε να έρθεις. Επειδή θα ακούσεις το όνομά σου πολλές φορές. Όχι κάτι κακό, προς Θεού. Απλά επειδή είσαι γνωστός θα σε χαιρετάνε όλοι ρε πρόεδρα…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Πράσινος Τιμωρός

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News