Μπράβο σας!

Μπράβο σας!

Παρά τις προκλήσεις της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τήρησαν υποδειγματική στάση και προστάτευσαν την ομάδα εν όψει της συνέχειας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τις μέρες που προηγήθηκαν του παιχνιδιού, η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης και προσωπικά, ο πρόεδρος, Γιώργος Μποροβήλος, καλλιέργησαν ένα προκλητικό κλίμα σε βάρος των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Αποκορύφωμα ήταν η ξαφνική αλλαγή στάσης όσον αφορά την παραχώρηση εισιτηρίων, αφού μέσα σε ένα 24ωρο άλλαξε η απόφαση και η θύρα που προορίζεται για τους φιλοξενούμενους στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, παρέμεινε κλειστή.

Ωστόσο, οι φίλοι του Τριφυλλιού είχαν την επιθυμία να παρακολουθήσουν το ματς και για αυτό μετέβησαν στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Παρά τις… παγίδες που είχε στήσει η διοίκηση του Αστέρα και κόντρα στην πρόσκαιρη… επικοινωνιακή καταιγίδα για “ντου” και για “εισβολές”, οι πράσινοι υποστηρικτές δεν έχασαν την ψυχραιμία τους, συμπεριφέρθηκαν ώριμα και προστάτευσαν τον Παναθηναϊκό.

Διαβουλεύτηκαν με τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, πέτυχαν τη συντεταγμένη είσοδο τους στις εξέδρες και δεν προκάλεσαν το παραμικρό πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Με τη στάση τους, απέδειξαν ότι μπορούν να συμπαρασταθούν στην ομάδα, να βρίσκονται σε κάθε γήπεδο και συγχρόνως να αποφεύγουν τις ακρότητες, ακόμα και υπό το κράτος των προκλήσεων…

“Μπράβο” και από Βασιλαρά!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, με ανάρτησή του στο Facebook μοίρασε μπράβο σε όσους πήγαν στην Τρίπολη, τονίζοντας ότι ομάδα και κόσμο συνεχίζουν σαν ένα πιο δυνατοί από ποτέ!

«Μόνο μπράβο από τον πρώτο ως τον τελευταίο που ήρθε από το πρωί μέσα στο κρύο και τη βροχή στην Τρίπολη και έκανε Λεωφόρο το γήπεδο του Αστέρα. Κάτι τέτοιες στιγμές δείχνουμε γιατί ξεχωρίζουμε απ’ όλους τους άλλους.

Οι προκλήσεις ήταν δεκάδες, οι δικαιολογίες τους κωμικές και οι τρόποι για να μπεις μέσα δεκάδες.

ΟΜΩΣ η στάση όλων όσων ασχολήθηκαν με το θέμα ήταν υποδειγματική, η προστασία της ομάδας μπήκε πάνω από το αίμα που έβραζε και το κατάμεστο και χωρίς να ανοίξει μύτη πέταλό μας αποτέλεσε την καλύτερη απάντηση στη γελοιότητα που έστησαν όλη την εβδομάδα και δεν τους πέρασε. Συνεχίζουμε ομάδα και κόσμος σαν ΕΝΑ, πιο δυνατοί από ποτέ!».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News