Πράσινος μέχρι το 2017 ο Νάνο!
Με ανακοίνωσή της τη Δευτέρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισημοποίησε την επέκταση του συμβολαίου του Ισπανού μπακ μέχρι το 2017!
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μαριάνο Γκονζάλες Μαρότο για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Ισπανού αμυντικού, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2017.
“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος του Παναθηναϊκού και για τα επόμενα χρόνια. Πιστεύω πολύ στην δουλειά που γίνεται στην ομάδα και το πλάνο που υπάρχει! Αυτό που υπόσχομαι, αν και δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, είναι να δουλέψω σκληρά, για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη της διοίκησης και να μπορέσουμε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε κι άλλους τίτλους στο μέλλον”, ήταν τα πρώτα λόγια του Νάνο μετά τις υπογραφές».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Ήταν να μην γυρίσει το μάτι...» (pic)
- Παναθηναϊκός: Τέλος τα σενάρια με Καλάμπρια - Η κίνηση... παραμονής
- Κοτζιάς: «Για αυτούς τους τρεις γκαρντ ξέρω για Παναθηναϊκό»
- «Ρώτησε για Μπόλντουιν ο Παναθηναϊκός Aktor»
- Σέρβικο δημοσίευμα: «Αυτούς τους δύο γκαρντ παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός»
