Πράσινος μέχρι το 2017 ο Νάνο!
Με ανακοίνωσή της τη Δευτέρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισημοποίησε την επέκταση του συμβολαίου του Ισπανού μπακ μέχρι το 2017!
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μαριάνο Γκονζάλες Μαρότο για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Ισπανού αμυντικού, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2017.
“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος του Παναθηναϊκού και για τα επόμενα χρόνια. Πιστεύω πολύ στην δουλειά που γίνεται στην ομάδα και το πλάνο που υπάρχει! Αυτό που υπόσχομαι, αν και δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, είναι να δουλέψω σκληρά, για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη της διοίκησης και να μπορέσουμε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε κι άλλους τίτλους στο μέλλον”, ήταν τα πρώτα λόγια του Νάνο μετά τις υπογραφές».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία και το προφίλ της Μπέτις
- Μπενίτεθ: Οι πρώτες δηλώσεις και οι ατάκες για την Μπέτις
- «Ανεκδιήγητος ο Λιθουανός διαιτητής» - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην UEFA πριν τον αγώνα
- Συνάντηση οπαδών Παναθηναϊκού με τον... «χειρουργό» Λιθουανό διαιτητή με Πλζεν - Τι συνέβη στο αεροδρόμιο
- Απίθανος Τεττέη: Η ατάκα στον Μπενίτεθ όταν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή
